Gheorghe Falcă a adunat 45% din sufragiile celor 36% de arădeni care au ieșit să voteze și este „noul” primar al municipiului

Distribuie:
În municipiul Arad, dintre cei 36, 09% de cetățeni care și-au exprimat votul, aproximativ 45% au pus ștampila pe Gheorghe Falcă – în conformitate cu ceea ce am adunat de la surse din mai multe „tabere”.

Numărătoarea voturilor nu s-a încheiat încă la toate secțiile, dar se pare că Sebastian Bulumac are aproximativ 10 procente sub Falcă (28 – 30%), iar restul candidaților au adunat, îmreună, circa 24 % din simpatia celor care au ieșit la vot.

Municipiul s-a clasat cu mai bine de 10 procente sub nivelul județului la scorul general pe județ – în total, 49, 39% dintre alegătorii cu drept de vot din orașele, comunele și satele din Județul Arad exercitându-și acest drept.

 

 

Categorie: Știri
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 2] A dispărut o ștampilă în satul Chier, iar procesul de votare a fost întrerupt. „Situația la Târnova a scăpat de sub control” – reclamă PSD
Articolul următor
[ACTUALIZARE 1] Alegeri locale pentru Primăria Arad – Rezultate centralizate BEC (minus 11 secții)

1 comentariu. Leave new

  • Prezenta la vot spune totul!
    40% din prezenta de 36% ar veni undeva la 14,4%, deci Gheorghe a fost ales de 14,4% din cetatenii cu drept de vot ai urbei! Pe cine reprezinta el? doar un grup, dar pentru asta alegatorii sunt de vina si partidele politice!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie