berbec

Berbec

În această săptămână, o prezență ciudată va bântui casa ta. Probabil doar internetul lent, dar hai să zicem că e un spirit care își cere banii pe service.

taur

Taur

Zgomote enigmatice în noapte? Relaxează-te, nu ești protagonistul unui film horror, e doar apa care circulă prin țevi. Un concert subtil al instalației tale sanitare.

gemeni

Gemeni

Un mesaj misterios la miez de noapte? Cel mai probabil doar spam, dar hai să ne imaginăm că e un extraterestru confuz care te confundă cu liderul lor mondial. Trimite-le și tu niște poze cu pisici, să-i amuzi.

rac

Rac

O umbră lungă în oglindă te va speria? Probabil doar efectul luminii, dar ia-o ca pe o oportunitate să-ți faci o nouă imagine de profil. #SiluetaSombra.

leu

Leu

Un vis sumbru te va bântui? Poate doar mâncarea picantă de la cina târzie. Apropo, visează la ceva mai original, nu la facturi și întâlniri plictisitoare.

fecioară

Fecioară

Zgomote ciudate în pivniță? Relaxează-te, nu ești pe platoul de filmare al unui episod de Ghost Hunters. E doar șobolanul tău care s-a apucat de salsa în cutia cu vechituri.

balanță

Balanță

O umbră inexplicabilă pe perete? Nu, nu ești într-un film noir, e doar umbra prosopului tău aruncată artistic. #UmbreLaModă.

scorpion

Scorpion

O lumină palidă în cameră te va face să-ți pui întrebări? Probabil doar căderea nivelului de baterie al telefonului, dar ai putea să-i spui „La revedere” și să-l pui la încărcat.

săgetător

Săgetător

Un șuierat în pădure? Relaxează-te, nu ești protagonista unui film de groază. E doar pădurea care își dă arama pe față și îți șoptește că e timpul să-ți iei un abonament la sală.

capricorn

Capricorn

O umbră misterioasă la colțul străzii te face să te simți observat? Probabil doar vecinul care încearcă să afle dacă ți-ai plătit taxa la gunoi. Nu ești celebru, doar cetățean cu datorii.

vărsător

Vărsător

Un sunet ciudat la miez de noapte? E doar frigiderul tău care își compune un hit. Pregătește-te pentru următorul concert nocturn cu electrocasnice.

pești

Pești

Un geam spart în visul tău? Poate doar subconștientul tău care încearcă să îți atragă atenția asupra pericolelor vieții sau poate ai băut prea multă cola înainte de culcare. Pericolele acidului carbonic.