5 modele de uși interioare la modă în 2022

usi interior glasspandoor
Distribuie:
Ideea de renovare a casei te poate entuziasma, însă gama largă de produse existente pe piață la momentul actual poate complica puțin procesul. Pentru obținerea unui design aparte ne ghidăm de multe ori după noile tendințe. Însă, în materie de uși interioare ce alegem?
Te vom ajuta cu recomandări de 5 modele de uși interioare la modă în 2022, pentru a face procesul selecției mai ușor. 
  1. Uși de interior cu sticlă mată

În cazul în care ești în căutarea unei uși care să lumineze încăperea, este important să știi că au revenit în vogă ușile de interior cu sticlă mată. Poți opta pentru o ușă cu sticlă pe toată lungimea, ori cu geam parțial. Sticla mată îți va asigura totuși intimitatea de care ai nevoie, în timp ce te bucuri de mai multă lumină în încăpere. Două produse pe care noi le recomandăm din gama Glasspandoor sunt:

usa yvonna alb mat

 

  1. Uși rustice din lemn

Eleganța lemnului va contribui tot timpul la alcătuirea unui design interior aparte. Dacă îți dorești o ușă trainică și care să ofere un aspect rustic, atunci avem câteva recomandări pentru tine. Anul acesta pinul și stejarul acaparează lumina reflectoarelor din punct de vedere al aspectului și al calității.

usa lemn gore

usa lemn zuleya

 

  1. Uși cu model abstract

Din ce în ce mai populare în designul modern, ușile cu model abstract sunt la căutare datorită jocului de linii gravate pe suprafața ușii. Fiind considerate o alegere mai îndrăzneață, în jurul lor putem contura foarte ușor un stil între minimalist și modern, armonizându-se perfect cu ultimele tendințe. Recomandările noastre sunt:

usa abstract albmat

usa line albmat

 

  1. Uși cu linii gold

Pentru gusturile mai extravagante, în 2022 sunt la moda ușile Glossy, cu un design ultra modern acaparat de linii gold. Combinația dintre antracit și gold este una aparte, fiind adecvate pentru conturarea unui stil luxury al locuinței. În gama Glasspandoor regăsiți astfel de modele:

usa glossy antracit

 

usa glossy antracitgold

  1. Ușile stil „Shaker” 

Pentru persoanele care preferă un design atemporal, ușile stil „Shaker” sunt o alegere optimă. Fiind simple și elegante, sunt potrivite pentru orice casă. Recomandările noastre sunt:

usa imagine antracit mat

 

usa sirdan stejar auriu

 

Acestea au fost doar câteva dintre ușile de interior la modă în 2022. Pentru o gamă diversificată vă invităm pe Glasspandoor! Cu ajutorul ușii potrivite, puteți obține design-ul casei mult dorit.

 

Categorie: Advertorial
Etichete: amenajări interioare, Glasspandoor, usi de interior
Distribuie:
Articolul anterior
Teatrul Național din Timișoara participă la cea de-a VII-a ediție a Reuniunii Teatrelor Naționale Românești de la Chișinău, în Republica Moldova
Articolul următor
[ACTUALIZARE 2] Cei trei autori ai tâlhăriei cu tentativă de omor din „Vlaicu” au fost ARESTAȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie