Copyright

Dreptul de autor este o formă de protecție astfel încât creatorii și proprietarii ulteriori ai operelor originale să poată controla modul în care operele sunt utilizate. Încălcarea dreptului de autor apare atunci când o lucrare protejată este reprodusă, distribuită, interpretată, expusă public sau transformată într-o lucrare derivată fără permisiunea proprietarului dreptului de autor.

Critic Arad Media SRL respectă Legea privind Drepturile de Autor (DMCA) și suspendă rapid accesul la conținut când este notificată corespunzător.

Pentru a depune o notificare de încălcare a drepturilor de autor, va trebui să trimiteți o notificare scrisă care include substanțial informațiile necesare și indicate în Secțiunea 512(c)(3) a Legii privind Drepturile de Autor.

Cererile pot fi făcute prin email: [email protected]

CRITIC ARAD MEDIA SRL
Cod Unic de Înregistrare: 35758955
Nr. de înmatriculare: J02/343/2016

Informațiile necesare sunt următoarele:

  1. Identificați-vă fie ca: a) Proprietar al unei opere sau operi protejate de drept de autor, sau b) O persoană „autorizată să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv presupus a fi încălcat.” Includeți o semnătură fizică sau electronică.
  2. Identificați opera protejată de drept de autor pretinsă a fi încălcată.
  3. Identificați conținutul pretins a fi încălcat sau să fie subiectul activității de încălcare și care trebuie suspendat sau a cărui acces trebuie dezactivat, precum și informații suficient de detaliate pentru a permite MediaFire să localizeze conținutul. Este necesar să furnizați URL-uri pentru a ne ajuta să localizăm conținutul.
  4. Furnizați informații de contact suficient de detaliate pentru a ne permite să vă contactăm, cum ar fi o adresă, un număr de telefon și o adresă de e-mail validă.
  5. Declarați că aveți o credință de bună credință că utilizarea conținutului în modul plâns nu este autorizată de proprietarul dreptului de autor, agenții săi sau legea.
  6. Declarați că informațiile din notificare sunt exacte și sub sancțiunea sperjurului, părtea reclamantă este autorizată să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv presupus a fi încălcat.

Informațiile furnizate în această notificare legală vor fi verificate de către departamentul nostru juridic.

Odată ce primim o notificare validă, conform legii, vom suspenda accesul la conținutul dvs. de pe site-ul nostru. Dacă departamentul nostru juridic determină că sunteți autorul legal al conținutului, accesul la acest conținut va fi suspendat permanent de pe site-ul nostru.

Informațiile de contact ale părții care raportează fișierul, care pot include nume, adresă de e-mail și adresă fizică, nu vor fi afișate public.

Conform Termenilor și Politicii de Confidențialitate, informațiile non-publice despre reclamant.