Grupul consilierilor județeni PSD Arad a prezentat proiectele privind strategia de dezvoltare a Județului Arad

cja
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

PSD Arad a prezentat proiectele privind strategia de dezvoltare a Județului Arad

 

PSD Arad susține o dezvoltare armonioasă, pe mai multe axe, a Județului Arad, iar în acest context, grupul consilierilor județeni social-democrați a elaborat o serie de propuneri concrete pe care le-a prezentat la întâlnirea consultativă privind strategia de dezvoltare a Județului Arad pentru perioada 2021-2027.

Primul capitol vizează o investiție în magistrala de gaz pe valea Crișului Alb, pe ruta Ineu-Vârfurile. Tot în acest domeniu avansăm ideea investițiilor în energie alternativă, alături de modernizarea infrastructurii electrice în orașe.

Infrastructura rutieră este un alt punct important pe linia proiectelor PSD iar aici vorbim despre drumul Expres Arad-Pâncota cu centură ocolitoare la Șiria, despre drumul de legătură între Valea Mureșului și Valea Crișului Alb – Tauț – Conop și bineînțeles despre centura de Sud-est a Mun. Arad.

Pe linie de coeziune socială vom reitera importanța creării de Centre de asistență pentru persoane vârstnice.

În plan cultural, strategia de dezvoltare este necesar să cuprindă reabilitarea cetăților de la Arad, Ineu, Lipova și Șiria, împreună cu un plan coerent de valorificare a potențialului turistic al acestora.

Nu în ultimul rând, turismul trebuie să constituie un punct important de concentrare a atenției și investițiilor și vorbim aici în primul rând despre cel balnear cu focus pe Moneasa și în secundar pe localitățile Curtici și Macea.

Absolut toate sunt investiții extrem de necesare pentru județul nostru și care trebuie să devină prioritare în orice construcție strategică de dezvoltare a Aradului.

Grupul consilierilor județeni PSD Arad
Biroul de Presă al PSD Arad

 

236354033 427449681927771 3495290831846554216 n

 

Categorie: Politice
Etichete: Centre de asistență pentru persoane vârstnice, Grupul consilierilor județeni PSD Arad, investitii judet arad, magistrala de gaz pe valea Crișului Alb
Distribuie:
Articolul anterior
Fuziunea liceelor „Aurel Vlaicu”, „Henri Coandă” și cel de „Construcții și Protecția Mediului” a fost anulată în CLM. Primarul Călin Bibarț a mai primit un flit de la consilierii USR PLUS care s-au aliat cu opoziția
Articolul următor
Denisa Vaţi completează grupul U23

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie