Vezi cum arată chestionarul pentru vaccinarea elevilor minori, validat de Ministerul Sănătății

242508802 1731165223735319 3964686880746004685 n
Distribuie:

 

Începând de vineri, 24 septembrie în toate unitățile de învățământ vor fi distribuite chestionarele pentru vaccinarea elevilor minori, prin intermediul inspectoratelor școlare județene. Chestionarul pentru vaccinarea elevilor a fost validat joi 23 septembrie, de Ministerul Sănătății.

Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare: „Sunt 2.468 de unităţi de învăţământ care vor beneficia de echipe mobile”.

[COMUNICAT DE PRESĂ – MINISTERUL EDUCAȚIEI]

Începând de vineri, 24 septembrie 2021, chestionarul (disponibil AICI) va fi diseminat în unitățile de învățământ, prin intermediul inspectoratelor școlare județene. Acesta nu este obligatoriu, nu constituie obligație de vaccinare și va fi pus la dispoziția părinților în vederea completării.

Persoana desemnată pentru protecția sanitară la nivelul unității de învățământ, în conformitate cu dispozițiile ordinului comun al ministrului Sănătății și al ministrului Educației, va transmite Direcțiilor de Sănătate Publică (DSP) chestionarele completate de către părinți/tutori legali.

În cazul exprimării intenției de vaccinare, vaccinarea elevilor minori se va efectua numai cu acordul informat, exprimat în scris, în prezența părintelui/tutorelui legal al copilului!

Scopul completării chestionarului este sprijinirea celor care doresc să se vaccineze și beneficiază de acordul informat, exprimat în scris, al părinților sau reprezentanților legali, prin organizarea de echipe mobile de vaccinare în școli de către Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) și Direcțiile de Sănătate Publică.

Chestionarele nu necesită asumare prin semnătură și pot fi transmise și în format electronic.

Așa arată chestionarul validat de Ministerul Sănătății: 

20210923 223801

 

 

 

 

 

 

 

Categorie: Administrație
Etichete: chestionar vaccinare, covid, critic arad, inspectorate școlare, Ministerul Sănătăţii., stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Simpozionul „Cultura și civilizația chineză. Dialoguri româno-chineze“ a ajuns la cea de a VII-a ediție, iar în acest an se va desfășura la Pecica
Articolul următor
Se anunță măsuri dure la UTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie