Plutonierul adjutant de pompieri (r) Ciprian Iertea a trecut la cele veșnice, după o lungă suferință

iertea ciprian
Distribuie:

 

Un pompier din Ineu, iubit de întreaga comunitate și respectat de colegii săi pentru dăruirea și profesionalismul său, ne-a părăsit sâmbătă seara, pierzând lupta cu boala după o lungă suferință. Ciprian Iertea, plutonier adjutant în rezervă, nu a pierdut nici o bătălie cu focul, însă a fost învins de o boală perfidă. Amintirea lui rămâne veșnic în inima celor care l-au cunoscut și apreciat.

Colectivul ISU Arad

„Astăzi, după o lungă suferință, inima camaradului nostru, plt.adj (r) IERTEA CIPRIAN a încetat să bată. Timp de peste 20 de ani, Ciprian a câștigat toate bătăliile fiind un camarad si un pompier care a făcut cinste armei dar astăzi a pierdut această luptă, alăturându-se batalionului de pompieri din cer. Suntem alături de familia greu încercată, Dumnezeu să-l așeze în rândul celor drepți! Ciprian, pompierii nu mor niciodată!”, au postat aseară, pe Facebook, colegii săi de la ISU Arad.

Primarul Orașului Ineu:

„După o lungă suferință plutonierul adjutant șef Ciprian Iertea – în rezervă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu, a trecut la cele veșnice în cursul zilei de astăzi! Gândurile noastre se îndreaptă spre familia lui, o familie puternică care i-a fost alături, o familie care a luptat până în ultima clipă pentru cel drag. Ei sunt adevărații eroi! Încă de la aflarea veștii că Ciprian este grav bolnav, ineuanii au sărit în ajutorul lui, dând un exemplu de omenie, de sensibilitate și unitate colectivă demnă de cinste pentru comunitatea locală!

În ciuda eforturilor extraordinare, depuse din punct de vedere omenesc, făcându-se tot ce se putea face, cerul s-a deschis astăzi să primească un luptător! Ciprian a luptat împotriva focului și împotriva bolii, a luptat pentru a salva vieți și pentru însuși viața sa! Rămân în urma sa soția și copiii pe care trebuie să îi susținem în aceste momente grele, dar și în viitor, povestind următoarelor generații că pentru viață se merită să luptăm până în ultima clipă! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe!”, a postat pe Facebook primarul Orașului Ineu, Călin Ilie Abrudan.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Categorie: In memoriam
Etichete: in memoriam, ISU Arad, plutonierul adjutant șef Ciprian Iertea, pompier Ineu
Distribuie:
Articolul anterior
Un bărbat de 63 de ani a murit după ce a căzut de etajul 3 al blocului din Micălaca în care locuia
Articolul următor
Preotul pensionar Gheorghe Dehelean a încetat din viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

ipj arad large

Analiza activității I.P.J. Arad în primele 3 luni din 2024: Infracționalitatea stradală, violența domestică, infracțiunile rutiere și furturile din societățile comerciale (produse de pe rafturi) au înregistrat o creștere. Se schimbă abordarea campaniilor preventive în școli

În cadrul unei conferințe de presă organizate luni, 29 aprilie, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a prezentat pe larg analiza activității în primul trimestru al anului. Infracționalitatea stradală, violența…