„A fost ținută cu forța într-o garsonieră și obligată să întrețină raporturi sexuale cu un bărbat căruia îi știa doar porecla”! Polițiștii Secției 1 Vlaicu au reținut un bărbat din Vladimirescu pentru VIOL, LIPSIRE DE LIBERTATE și TÂLHĂRIE calificată

politia vlaicu
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

REȚINUT PENTRU VIOL, LIPSIRE DE LIBERTATE ȘI TÂLHĂRIE

Polițiștii Secției 1 Vlaicu au reținut un bărbat bănuit de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată. Acesta a fost identificat de polițiști în mai puțin de 24 de ore de la sesizare.

La data de 24 septembrie a.c., o femeie a sesizat polițiștii Secției 1 Vlaicu despre faptul că, în noaptea de 21/22 septembrie a.c., a fost ținută cu forța într-o garsonieră de pe raza municipiului și obligată să întrețină raporturi sexuale cu un bărbat căruia îi știa doar porecla.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în mai puțin de 24 de ore de la sesizare a fost identificat cel bănuit de săvârșirea faptelor, în persoana unui bărbat de 50 de ani, din Vladimirescu care locuiește fără forme legale pe raza municipiului. Femeia s-ar fi deplasat la apartamentul în care locuia bărbatul pentru a-i face curățenie, iar bărbatul ar fi sechestrat-o și obligând-o să întrețină raporturi sexuale cu acesta. În momentul când ar fi părăsit locuința, bărbatul ar fi lovit-o cu pumnul și i-ar fi luat telefonul mobil.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată, fiind prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele celui în cauză, magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

COMPARTIMENTUL DE RELAȚII PUBLICE – IPJ ARAD

Categorie: Știri
Etichete: infractor, sectia 1 politie Vlaicu, viol, violator
Distribuie:
Articolul anterior
Gimnaştii de la CSM s-au remarcat la „Cupa Iaşului”
Articolul următor
Dorel Căprar: Un nou sprijin pentru agricultori prin reducerea TVA pentru îngrăşăminte de la 9% la 5%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie