A furat portmoneul unei femei și și-a „furat-o” de la jandarmi [VIDEO]

hot jandarmi
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – JANDARMERIA ARAD]

DOAR CE PRIMISE PENSIA ȘI I-A ȘI FOST FURATĂ DE CĂTRE UN BĂRBAT DIN BRAȘOV

Ieri seară, după ora 20.00, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu a fost alertat de strigătele unei femei, care anunța faptul că i-a fost sustras din poșetă portmoneul cu acte și bani. În acel moment jandarmii au observat un tânăr ce alerga de-a lungul unei străzi din municipiu. S-a trecut la urmărirea persoanei suspecte și în scurt timp a fost imobilizată.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că, bărbatul în vârstă de 21 de ani, a observat o femeie care se chinuia să transporte mai multe bagaje și un cărucior în care avea un copil și s-a oferit să o ajute până la o stație de autobuz. Pentru fapta sa, femeia a decis să-l recompenseze cu o sumă de bani pe care i-a scos din portmoneu și i-a oferit acestuia. Bărbatul a observat că în portmoneu sunt mai mulți bani și profitând de un moment  de neatenție din partea femeii, i-a sustras portmoneul în care avea 950 lei, după care  a luat-o la fugă.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar portmoneul cu întreg conținutul a fost restituit victimei.

În continuare fac cercetări în acest caz.

https://www.facebook.com/jandarmeriaarad/videos/413415846046637/?__xts__[0]=68.ARA495T5k2OAWpUcgl8G9EqTYp70O1qxQd5PqiUMdBikiVdUVSwSs2imWYmyPwlsLBEnXQvzGkRPxily0Vz-KG20ijWVSyWhql-Tyxxb0vbI5bTGlpp5d_I2aV7v_s5JrIY88DlH7i29C-v0kFR26Os8Hjsw9bJkO5xmEAJJjFZYjQDovjXtH7uYWRP50ZEvE2FNbcHCXQj-aZV00v9eaGpCebCjkcih9zjAVFVLLHdTKU7X5_fSLH_HOx9ZqQSKyvwTK5O3TDioU96OvUjha4c3NbJqwf7pmyJnDGIXanDzEyGnpL5uKGtphPvD2BhWVZDdRJP3z23PxxIznWjPqo3MzpwpTMpr6nhoFxUYZJqR_wyAfRKAMRWG7joGPLhuRoU&__tn__=-R

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Categorie: Știri
Etichete: echipaj de jandarmerie, furt, hoț, victime
Distribuie:
Articolul anterior
Colegiul Naţional „Preparandia –Dimitrie Țichindeal” este în acest an câştigătorul proiectului Erasmus+ „Șanse sporite pentru o carieră de succes”
Articolul următor
Platforma contribuabililor arădeni – promovată  prin intermediul unui CLIP VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie