A început vaccinarea anti-COVID-19 în 12 centre rezidenţiale din subordinea DGASPC Arad

vaccinare dgaspc pr
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

A început vaccinarea anti-COVID-19 în 12 centre rezidenţiale din subordinea DGASPC Arad!

În conformitate cu cerinţele privind activităţile de vaccinare specifice etapei a II-a stabilite de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, în judeţul Arad vor fi vaccinați beneficiarii din centrele rezidenţiale din Sântana, Lipova, Cuveșdia, Petriș, Vărădia, Păuliș, Pecica, Ineu și alte 4 din municipiul Arad, în care sunt ocrotite și îngrijite persoane adulte cu diferite dizabilități, dar și tineri a căror vârstă depășește 16 ani. 130 de beneficiari se încadrează în condițiile de vaccinare și și-au dat acordul pentru a fi imunizați împotriva Covid-19, cu ocazia organizării unei caravane mobile de vaccinare.

Fiecare echipă mobilă este compusă dintr-un medic, doi asistenţi şi un registrator, cu sprijinul logistic al Direcției de Sănătate Publică Arad.

„Aceste echipe mobile de vaccinare sunt absolut necesare și binevenite în cazul beneficiarilor din centrele rezidențiale pentru adulți, unde cele mai multe persoane sunt în vârstă, dar și cu boli cronice. Noi suntem conștienți de importanța vaccinării ca măsură de siguranță pentru viitor pentru că în toată perioada pandemiei ne-am aflat în stare de alertă și am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a ține sub control răspândirea virusului în centrele noastre, atât în rândul beneficiarilor, cât și angajaților“ declară Erika Stark, directorul general al DGASPC Arad.

Echipele mobile de vaccinare împotriva COVID-19 vor ajunge până la finalul acestei săptămâni în centrele rezidențiale publice și private din întreg județul.

 

Categorie: Știri
Etichete: centre rezidentiale DGASPC Arad, DGASPC Arad, Erika Stark, vaccinare anti-covid
Distribuie:
Articolul anterior
Ajută UTA: cumpără bilete virtuale pentru meciul cu FC Argeș!
Articolul următor
Csilla Aur: „Părinții întreabă, Bibarț NU răspunde”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie