[ACTUALIZARE 2] Moartea lui Eric în prima zi de școală a îndoliat Aradul…

doliu
Distribuie:

 

Au curs și curg râuri de lacrimi de copii și părinți care l-au cunoscut sau doar au auzit de Eric și nimeni nu e capabil să înțeleagă DE CE S-A ÎNTÂMPLAT ASTA?!

Copiilor degeaba le povestești, de „n” ori, legenda cu „Mureșul își ia tributul tragic în fiecare an… iar aceasta e o constantă!” pentru că mai rău îi încurci. Mai bine îi conștientizezi de pericolul pe care-l reprezintă orice tentativă de a intra, mai ales nesupravegheat de o persoană adultă, responsabilă și cu calități de salvator: Mureșul este un râu murdar, plin de aluviuni, rece, rapid, al cărui curs face „vârtejuri” și este plin de pericole imposibil de prevăzut!

Adolescentul avea 15 ani, era în clasa a X-a și era foarte iubit în comunitatea sa. „Copilul meu este coleg de clasă cu Eric și au fost prieteni… Nu a putut dormi toată noaptea, cât l-au căutat scafandri în Mureș, iar marți, încă dinainte de a se ști sigur că s-a înecat, toți copiii au venit la școală îmbrăcați în negru, și-au pus statusuri triste și și-au pus doliu la pozele de profil” – ne povestește mama unui coleg de-al lui Eric, de la Liceul „Aurel Vlaicu” din „Boul Roșu”.

Înmormântarea adolescentului va avea loc joi, 17 septembrie, de la ora 15.00, în Cimitirul „Eternitatea”. La ora 14.45 colegii săi, diriginta și cei apropiați social de Eric și-au dat întâlnire în fața cimitirului…

………………………………………………………

[ACTUALIZARE] (15 septembrie, 2020) Corpul neînsuflețit al adolescentului dispărut ieri în Mureș a fost găsit de scafandri la 6-7 metri adâncime. Am aflat despre cine este vorba…

Un echipaj cu o barcă format din trei scafandri de la ISU Arad au găsit, cu câteva minute în urmă, trupul neînsuflețit al adolescentului care, ieri, la ora 14.30, a intrat în Mureș  în apropiere de „Maranata” împreună cu un coleg, și nu a mai ieșit.

Adolescentul Eric era elev la Liceul „Aurel Vlaicu”, din Arad.

„Copilul a fost găsit de către scafandri la aproximativ 25 de metri de ponton și 6-7 metri adâncime” – a anunțat ofițerul de presă al ISU Arad, la ora 11.27.

Transmitem condoleanțe familiei îndurerate…

……………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (14 septembrie, 2020) Cum să zădărnicești salvarea unui copil din apele Mureșului anunțând un incendiu fals?! Uite că un imbecil din Arad a putut!…

[INFORMĂRI DE PRESĂ]

„Un echipaj de căutare-salvare cu barcă si 3 subofițeri ai Detașamentului de Pompieri Arad execută în acest moment o misiune de căutare pe râul Mureș în zonă Maranata.
Deplasarea s-a făcut în urma unui apel la 112 făcut de către un bărbat. La fața locului s-a deplasat și un echipaj format din 1 ofițeri și 1 subofițer. La locul anunțat la 112 au găsit 2 minori (14 ani) care afirmă după ore au venit la râul Mureș cu un alt coleg tot de 14 ani.
Acesta a intrat în apă și nu a mai ieșit.” – a anunțat ISU Arad la ora 14.30.

D649981F BE34 470D A320 FACA3A87C88B

La 14.48, nici mai mult, nici mai puțin, unui imbecil îi arde de alarme false… așa încât aceiași comuniactori ai ISU explodează de indignare:

„Vi se pare distractiv?

Astăzi la ora 13.30, un bărbat a apelat SNAU 112 anunțând un incendiu generalizat la o casă pe strada Ana Ipătescu din municipiul Arad.

Dispeceratul ISU a alocat la caz 2 autospeciale se stingere, 1 autospeciala SMURD, o autospecială de primă intervenție și comandă, 2 ofițeri și 10 subofițeri.

Doar că, sosite la fața locului pompierii nu ai găsit nici un incendiu.
A fost verificată toată strada, s-a sunat la toate porțile caselor.
Mai mult decât atât pentru că in același timp a fost anunțat un posibil înecat misiune de căutare ce se desfășoară și acum, a fost chemat în baza de la Arad echipajul de stingere de la Punctul de Lucru din Vladimirescu.

Oameni buni, noi suntem aici 24/24 pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, apelarea numărului unic de urgență trebuie făcută doar în caz de urgență.
În timpul in care 4 echipaje se deplasează la o alertă falsă alți semeni de ai noștri pot avea nevoie de ajutor iar noi să nu putem răspunde solicitări pentru că nu mai avem forțe disponibile.”

D732264E 5AFA 4162 BE09 E933EF8597E9

 

Categorie: Știri
Etichete: ISU Arad, salvatori isu, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Un angajat RETIM are COVID… dar RETIM nu se laudă cu asta, „că doar nu-i fraieră!”
Articolul următor
Ăsta da COPIL DE BANI GATA: a furat 45.000 de euro din casa părintească, din Pilu!

1 comentariu. Leave new

  • Practic vă plângeti de lipsa de personal, nu de faptul că ati fost la un incendiu degeaba? De ce nu merge Cmd. de echipaj cu un Duster să vadă dacă se confirmă? Și băietii să fie pregătiți… vă trebuie Duster ptr sefi si purtatori de uniformă.
    Angajati personal si faceti 24/72. Sau chemati de acasă personal! Să meargă si ofiterii să tragă de furtun nu să stea ca domnii.
    Că-i vezi uneori la interventii la caschetuta, pantaloni de stofa si gecuta de fâș dând indicatii.
    Marș și tine de targă sau trage de furtun purtător de uniformă!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

hot bicicleta

Se mai și prind hoți de biciclete…

Bănuit de furt calificat, identificat În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Chișineu-Criș a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din localitate, care, la data de 23 septembrie…

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD