[ACTUALIZARE 2] Tâlharii cu POȘETE vor fi vedetele Arestului I.P.J. Arad. Tribunalul a întors „soluția” Judecătoriei și le-a semnat mandate de câte 30 de zile TRAVESTIȚILOR: domnișoarele Sorin, Ion și Bogdan

5406a986 ecd6 485e a8fb fe960d6130ac
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În urma contestației procurorului de caz, magistrații Tribunalului Arad au emis, astăzi, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a trei tineri, autorii unei infracțiuni de tâlhărie calificată.
La data de 16 aprilie a.c., magistrații Judecătoriei Arad au dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile pe numele celor trei tineri.
Reamintim că în noaptea de 14/15 aprilie a.c., un arădean de 43 de ani a fost deposedat prin lovire și utilizarea unui aparat de electroșocuri de un portmoneu în care se găseau 150 RON și documentele personale. Fapta s-a petrecut în parcarea unui centru comercial de pe C.A. Vlaicu din municipiu.
În urma activităților desfășurate de polițiștii Secției 1 Vlaicu, în mai puțin de 48 de ore a fost identificată atât victima cât și autorii, care au săvârșit fapta fiind deghizați în haine femeiești.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.
Acum puțin timp, cei trei au fost introduși în arestul IPJ Arad.

 

Biroul de presă al IPJ Arad

……………………………………………………

[ACTUALIZARE 1] (17 aprilie, 2019) ARADUL – orașul în care poți să te deghizezi în curvă de mic și să-ți tâlhărești clienții în subsoluri… că scapi cu „control judiciar”. VEZI cum se „buzunărește cu violență” un „fraier” [VIDEO]

Paşol Sorin, Ion Marian Ionuţ și Stoleru Adrian Bogdan se numesc „parașutele fake” care și-au tâlhărit clientul în subsolul mall-ului părăsit Galleria Arad în noaptea de duminică spre luni… iar judecătorul pentru drepturi și libertăți numai că nu i-a certat pe cei de la firma de pază și protecție (DEY) că i-au prins, pe polițiști (de la Secția „Vlaicu”) că i-au reținut și pe procuror (de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad) că i-a propus pentru arestare: a dispus punerea lor în libertate de îndată după două zile de „beci”, le-a plătit avocații din oficiu și… iaca… de Paști pot paște fericiți alte coclauri. Eventual deghizați în iepuri și tâlhărind copii… Din când în când trebuie să răspundă la un telefon cu număr simetric și să povestească ce au văzut pe stradă și cum îi cheamă pe clienții de curve din gangurile de la Galleria Mall și „Cloța”. 

Citiți această (după părerea noastră penibilă) Solutie pe scurt pronunțată ieri:

„În baza art.227 alin.1 Cod procedură penală, respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad în cadrul dosarului cu nr. 1936/P/2019. În baza art.227 alin.2 Cod procedură penală raportat la art.202 alin.4 lit.b, art. 215 şi 2151 Cod procedură penală, dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpaţii: 1. STOLERU ADRIAN-BOGDAN,2.ION MARIAN-IONUŢ şi 3. PAŞOL SORIN, în prezent aflaţi în arestul I.P.J. Arad pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 16 aprilie 2019 până la 15 mai 2019, inclusiv. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpaţilor reţinuţi, dacă nu sunt reţinuţi sau arestaţi în altă cauză. În baza art.215 alin.1 Cod procedură penală, pe timpul cât se află sub control judiciar inculpaţii trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea lor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad – Biroul Supravegheri Judiciare, Poliţia Sectorului 2 Bucureşti – Secţia 8 Poliţie – Biroul Supravegheri Judiciare şi Poliţia Sectorului 3 Bucureşti – Secţia 10 Poliţie – Biroul Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori sunt chemaţi. În baza art.215 alin.2 lit. a Cod procedură penală, impune inculpaţilor interdicţia de a părăsi ţara fără încuviinţarea organului judiciar. Atrage atenţia inculpaţilor că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care le revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Dispune virarea din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Arad a sumei de 939 lei reprezentând onorariu de avocat din oficiu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 16 aprilie 2019, ora 14,50”. 

, iar acum priviți această tâlhărie în detaliile ei cele mai… afectabile emoțional:

Acum, vă rog să ne explicați, cu subiect și predicat, domnilor avocați din oficiu și magistrați, mai ales, cum ați calculat de v-a ieșit că acești trei imbecili nu reprezintă pericol social nici măcar de un „domiciliar”?… Ce trebuie să facă omul în orașul ăsta ca să fie „pericol social”?… În ce curvă are voie să se deghizeze de mic ca să iasă din el o curvă mai mare, un cetățean major ca să nu pățească nimic nici dacă tâlhărește clienți într-un subsol?…
Cât de curvă ai voie să fii ca să nu faci pârnaie?… să știm și noi.

A… să faci în așa fel încât clientul să nu depună plângere! – ne lămurește un specialist.

………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (16.04.2019) Trei BĂRBAȚI deghizați în PROSTITUATE și-au tâlhărit clientul în parcarea MALL-ul părăsit GALLERIA

[COMUNICAT DE PRESĂ]

DEPOSEDAT DE BANI PRIN ELECTROȘOCURI / AUTORII TÂLHĂRIEI, REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII DIN VLAICU

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat trei persoane, bănuite de tâlhărie calificată./Acestea au fost reținute pentru 24 de ore.

În data de 15 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au fost sesizați de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu despre faptul că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie. În urma vizionării înregistrărilor, polițiștii au constatat că este vorba de infracțiunea de tâlhărie calificată, săvârșită asupra unui bărbat care a fost deposedat de un pormoneu.

În fapt, în noaptea de 14/15 aprilie a.c., un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire și utilizarea unui aparat de electroșocuri de un portmoneu care conținea suma de 150 de lei și documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descriși ca fiind trei persoane de sex feminin.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autorii infracțiunii sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizați în femei (ciorapi plasă, peruci, machiaj), sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violență de bunurile pe care le avea asupra sa.

În baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

AGENT DE RELAȚII PUBLICE

Agent șef de poliție Claudia Iuga

***

Judecătorul pentru drepturi și libertăți a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru cei trei tâlhari, pe o perioadă de 30 de zile.

Vom reveni cu mai multe amănunte

Categorie: Știri
Etichete: deghizati, dey bodyguard, prostituate, stiri arad, talharie aread
Distribuie:
Articolul anterior
Lipova – orașul în care ți-e violat domiciliul la 1.30 noaptea, ești bătută-măr, iar Poliția dă vina pe frate-tu… care a vândut țigări fără timbru acum 5 ani!
Articolul următor
Mulți nu știam că există… dar PNL fuzionează cu PACT

3 comentarii. Leave new

 • Gunoi de judecator! Ori e corupt,
  ori e pur si simplu un nemernic

  Răspunde
 • Lucian ce se intampla cu tine si spiritul tau critic faci articole de travestiti si nu scrii despre subiectul fierbinte Marza Sergiu care nu demult era unul din subiectele tale . Ce sa intamplat te platesc Mladin , Iovanut sa taci , nu as fi zis ca este posibil sa fii tu cumparat si sa faci unele articole la comanda .

  Răspunde
 • Are mirza ce sa frece acum:))))))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie