[ACTUALIZARE 3] A fost identificat posesorul autoturismului „înecat” la Felnac. Un timișean de 34 de ani „ar fi lăsat mașina lângă Mureș, fără a avea frâna de mână trasă”…

audi - felnac
Distribuie:
I.P.J Arad a transmis în această după-amiază următoarele informații privitoare la ciudatul eveniment petrecut ieri, când un Audi a fost găsit plutind pe Mureș:

„Din primele cercetări, s-a stabilit că, în seara precendentă, un bărbat de 34 de ani, din județul Timiș, ar fi lăsat mașina lângă Mureș, fără a avea frâna de mână trasă. Autoturismul ar fi alunecat ulterior în apă, iar bărbatul ar fi ieșit prin geamul deschis. Acesta nu a fost rănit, și în autoturism nu se mai afla nicio persoană.”

…………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] 20 iunie, 2022, ora 15.15] [NEWS ALERT] Un autoturism cu numere de Arad a fost găsit plutind pe Mureș, pe raza comunei Felnac. Nu se cunoaște încă dacă sunt victime

Un autoturism (marca AUDI), înmatriculat în județul Arad a fost găsit plutind, pur și simplu, pe râul Mureș, în arealul comunei Felnac!

Nu se cunoaște, deocamdată, dacă sunt victime înauntru.

„Se deplasează Descarcerarea grea – Ford Ranger –  cu barca și Smurd Vladimirescu cu 8 subofițeri” – a anunțat, cu puțin înainte de ora 15.00, lt. col Gheorghe Pleșca, comunicatorul ISU Arad.

mures masina

Vom reveni cu detalii îndată ce le vom afla…

[ACTUALIZARE 1 – ora 16.30]

Mașina este blocată într-un banc de nisip. Echipajul de căutare a verificat autoturismul, în interiorul autoturismului nu se află nicio persoană.

Accesul prin pădure spre autoturism nu se poate face decât cu mașini de teren. În sprijin a venit un utilaj (buldoexcavator) pus la dispoziție de primăria Felnac.

Se încearcă ancorarea autoturismului și aducerea la mal.

[ACTUALIZARE 1 – ora 21.00]

Autoturismul marca Audi a fost scos din apele Mureșului de pompierii ISU Arad în jurul orei 20.30, după o muncă de vreo 5 ore.
Nu s-au găsit victime și nici măcar ultimul proprietar care figurează în actele mașinii înmatriculate în Arad.
De menționat că mașina a trecut 5 proprietari.

Categorie: Știri
Etichete: autoturism plutind pe Mureș, descarcerarea grea, felnac, ISU Arad, news alert
Distribuie:
Articolul anterior
Alte sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri șoferilor „pericol public”. Tot degeaba, parcă iresponsabilii se-nmulțesc prin arhitomie
Articolul următor
Incendiu DEVASTATOR la o fermă din Semlac, pornit de la O ȚIGARĂ. Au ars 14 ha de grâu, 6 ha de rapiță, 20 de pomi fructiferi și 10 baloți de fân

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie