[ACTUALIZARE 3] N-a înțeles nimic din libertate… așa că Fizidean se întoarce în „împărăția” lui. Patru ani, șase luni și 617 zile de închisoare a primit „Piticul porno” de la prima Instanță

fizi
Distribuie:

Nu mai puțin de 4 ani, 6 luni şi 617 zile închisoare, în regim de detenţie  a primit Fizidean Ioan Vivi marți, 28 noiembrie, 2017, drept „răsplată” pentru că a traficat minore pe care le-a drogat, de la Instanța pe al cărei rol a fost cauza sa, încă de la prima înfățișare. Dacă va face recurs, are toate șansele să primească mai mult.


Astfel, se încheie o miniserie de film absolut dement în nuanțele lui… exotice

Filmul cu și despre mini-interlopul Ioan Vivi Fizidean, în regia sa proprie, după un scenariu așișderea, are farmecul lui… dacă-ți plac defecții.
Un an și 8 luni a rezistat Fizi în afara gratiilor… vreme în care s-a „luptat” cu libertatea cum a putut și înțeles el: ca și cu ultima curvă! Și-a împușcat singur casa… ca să se dea mai dușmănit decât e ; A plimbat interlopi din București cu șareta de la el de acasă până la urcarea pe podul din Grădiște, unde i-a și prins și amendat poliția, s-a căsătorit pe nașpa după ce și-a amenințat fosta soție cu moartea; a reușit performanța de a-și cheltui tot profitul de pe „trafic de orice” (ocupația lui favorită) pe mâncare și băutură plătită la interlopi, lăsându-și, astfel, propria casă autoîmpușcată fără curent și apă caldă; a fost filat și prins în urma unei pânde care a durat circa juma` de oră, reținut pentru delictele cele mai aspru pedepsite de Codul penal și a stat arestat în condiții mai rele decât cele din subsolul IPJ – respectiv la domiciliu; nemaisuportând condițiile respectivului arest, a făcut tot posibilul să fie dus înapoi, încălcând toate regulile, evadând din propria casă și recontactându-și victima; polițiștii l-au luat de circa 180 de ori la-ntrebări, iar el a oferit circa 18.000 de răspunsuri (pentru fiecare întrebare – cine nu știe – Fizi are 100 de răspunsuri diferite!) din care unele se vor concretiza în alte dosare penale… tot pe numele lui.

(Ne vor lipsi filmele cu proști ale lui Fizi… așa cum ne va lipsi, de exemplu, Falcă după ce nu va mai fi primar… scuze de paranteză, dar se cerea în contextul dat.)


[COMUNICAT DE PRESĂ]

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Având în vedere interesul manifestat de presă cu privire la amploarea traficului de droguri şi traficul de minori, vă aducem la cunoştinţă cele dispuse de Tribunalul Arad prin sentinţa penală din data de 28.11.2017, în dosarul penal nr. 5864/108/2017, prin care s-a stabilit că:

„În baza art. 386 Cod procedură penală respinge cererea de schimbarea a încadrării juridice formulată de inculpatul X prin avocat din infracţiunea prevăzută de art. 211 alin.1,2 lit.a rap. la art. 210 alin.1 lit.a, b Cod penal şi art. 182 alin.1 lit.c Cod penal cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal în infracţiunea prevăzută de art. 213 Cod penal şi din infracţiunea prevăzută de art. 2 alin.1 din Legea nr. 143/2000 modificată şi republicată, cu aplicarea art. 13 alin1 lit.c din Legea nr. 143/2000 modificată şi republicată, art. 35 alin.1 Cod penal în infracţiunea prevăzută de art. 4 din Legea nr. 143/2000 modificată şi republicată.

În baza art. 211 alin.1,2 lit.a rap. la art. 210 alin.1 lit.a, b Cod penal şi art. 182 alin.1 lit.c Cod penal cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal, art. 41 alin.1 Cod penal şi art. 396 alin.10 Cod procedură penală condamnă pe inculpatul X, arestat preventiv în Penitenciarul (…), la: – 4(patru) ani închisoare pentru infracţiunea de trafic de minori, în forma agravată şi continuată.

 În baza art. 67 alin. 1 şi 2 Cod penal şi art. 68 alin. 1 lit.c Cod aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit.a, b, d şi n – dreptul de a comunica cu victimele (…) şi (…), pe o perioadă de 3 ani, după executarea pedepsei închisorii.

 În baza art. 2 alin.1 din Legea nr. 143/2000 modificată şi republicată, cu aplicarea art. 13 alin1 lit.c din Legea nr. 143/2000 modificată şi republicată, art. 35 alin.1 Cod penal, art. 41 alin.1 Cod penal şi art. 396 alin.10 Cod procedură penală, condamnă pe acelaşi inculpat – la : – 1(un) an şi 6(şase) luni închisoare pentru infracţiunea de trafic de droguri de risc, în forma agravată şi continuată.

 În baza art. 67 alin. 1 şi 2 Cod penal şi art. 68 alin. 1 lit.c Cod aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit.a, b, d şi n – dreptul de a comunica cu victimele (…) şi (…), pe o perioadă de 3 ani, după executarea pedepsei închisorii.

 În baza art. 38 alin.1, art. 39 alin.1 şi art. 45 alin.3 lit.a Cod penal aplică inculpatului X, pedeapsa cea mai grea de 4 ani închisoare la care se adaugă sporul de 6 luni închisoare(1/3 din cuantumul celeilalte pedepse aplicate) urmând ca acest inculpat să execute pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 6 luni închisoare, în regim de detenţie şi 3 ani pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit.a, b, d şi n – dreptul de a comunica cu victimele (…) şi (…), după executarea pedepsei închisorii.

 În baza art. 43 alin.1 Cod penal pedeapsa de 4 ani şi 6 luni închisoare stabilită prin prezenta hotărâre se aplică la restul neexecutat de 617 zile din pedeapsa de 8 ani şi 6 luni închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. (…) din 3 februarie 2014 a (…) definitivă prin decizia penală nr. (…) din 14 martie  2014 a (…), urmând ca inculpatul X să execute pedeapsa rezultantă de 4 ani 6 luni şi 617 zile închisoare, în regim de detenţie.

În baza art. 65 Cod penal aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin.1 lit.a, b, d şi n – dreptul de a comunica cu victimele (…) şi (…).

 În baza art. 399 alin.1 Cod penal menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul X prin încheierea penală nr. (…) din Camera de Consiliu din 2 noiembrie 2017 a judecătorului de Cameră preliminară din cadrul Tribunalului Arad definitivă prin decizia penală nr. (…) din Camera de Consiliu din 7 noiembrie 2017 a judecătorului de Cameră preliminară din cadrul Curţii de Apel Timişoara.

 În baza art. 72 alin.1 Cod penal scade din durata pedepsei aplicate inculpatului X durata reţinerii, arestului la domiciliu şi a arestării preventive de la data de 22 august 2017 până la zi.

 Constată că partea vătămată minoră (…) prin reprezentat legal (…) nu s-a constituit parte civilă în procesul penal. În baza art. 112 alin. 1 lit. e Cod penal confiscă de la inculpatul X în favoarea statului suma de 900 lei şi suma de 100 euro sau contravaloarea în lei la data executării.

 În baza art. 7 alin.1 din Legea nr. 76/2008 dispune prelevarea de probe biologice de la inculpatul X, în vederea stabilirii profilului genetic şi stocării în S.N.D.G.J.

 În baza art. 5 alin.5 din Legea nr. 76/2008 inculpatul X va fi informat că probele biologice recoltate vor fi utilizate pentru stocarea în S.N.D.G.J.

 În baza art. 274 alin.1 Cod procedură penală obligă inculpatul să plătească statului suma de 3800 lei cheltuieli judiciare. (…).

 Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare. „

TRIBUNALUL ARAD – BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE


[ACTUALIZARE 2] (22 septembrie, 2017)  „MASCOTA lumii interlope arădene”, Ioan Vivi FIZIDEAN a fost plasat în arest LA DOMICILIU

„Mascota lumii interlope arădene”, Ioan Vivi Fizidean a fost plasat în arest la domiciliu după 30 de zile „ispășite” în beciurile IPJ Arad… la un an și 8 luni distanță de eliberarea sa condiționată din penitenciar, unde a executat 7 ani, dintr-o pedeapsă de 9… O instanță a Curții de Apel Timișoara a admis contestația formulată de aceasta (printr-un avocat din oficiu) și a dispus plasarea sa în arest domiciliar.
În această cauză, Fizidean este acuzat că a exploatat două minore în scopuri sexuale, la descinderea polițiștilor în casa acestuia fiind găsite droguri de risc și mare risc.

Solutia pe scurt:

În temeiul art.4251 alin. 7 pct.2 lit.a Cod procedură penală, admite contestaţia formulată de inculpatul FIZIDEAN IOAN VIVI, împotriva încheierii penale nr. 74 u.p. din data de 18 septembrie 2017, pronunată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad prin care s-a dispus prelungirea arestării preventive faţă de inculpatul Fizidean Ioan Vivi, în dosarul nr. 5549/108/2017 pe care o desfiinţează şi rejudecând: În baza art. 237 alin. 1 Cod procedură penală respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad privind prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului FIZIDEAN IOAN VIVI. În baza art. 204 alin. 12, art. 237 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 222 şi art. 202 alin. 4 lit. d Cod procedură penală dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpatul Fizidean Ioan Vivi, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21 septembrie 2017 până la data de 20 octombrie 2017 inclusiv. În baza art. 221 alin. 1 Cod procedură penală impune: – inculpatului Fizidean Ioan Vivi obligaţia de a nu părăsi imobilul din municipiul Arad, …..jud.Arad; fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. În baza art. 221 alin. 2 Cod procedură penală pe durata arestului la domiciliu, inculpatul Fizidean Ioan Vivi are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice pe nicio cale cu persoanele vătămate T.N.D. şi C. A. şi membrii familiei acestora; cu martorii ori experţii din prezenta cauză; În baza art. 221 alin.4 Cod procedură penală atrage atenţia inculpatului Fizidean Ioan Vivi că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Încredințează supravegherea respectării măsurii arestului la domiciliu a inculpatului Fizidean Ioan Vivi către Inspectoratul de Poliţie al judeţului Arad. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului Fizidean Ioan Vivi de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 24/UP/23.08.2017 dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză şi punerea de îndată în executare a măsurii preventive a arestului la domiciliu. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. În baza art. 272 Cod procedură penală dispune virarea sumei de 130 lei reprezentând onorariu avocat oficiu, din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Timiş, care în baza art. 275 alin. (6) Cod procedură penală rămâne în sarcina Statului. Definitivă. Pronun?ată în şedinţa din camera de consiliu din data de 21.09.2017.


[ACTUALIZARE 1] (23 august, 2017) Ioan Vivi Fizidean a fost ARESTAT. „Marele interlop” nu a convins niciun avocat să îl reprezinte, fiind asistat DIN OFICIU

Fizidean Ioan Vivi a fost arestat astăzi, după ce ieri, procurorul DIICOT Arad a dispus reținerea sa pentru trafic de minori și trafic de droguri, urmare a unei acțiuni care a durat două săptămâni.


[COMUNICAT DE PRESĂ]

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Având în vedere interesul manifestat de presă cu privire la amploarea fenomenului privind traficul de droguri şi traficul de minori vă aducem la cunoştinţă cele dispuse de Tribunalul Arad prin încheierea penală pronunţată   la data de 23.08.2017,  în dosarul având ca obiect propunere arestare preventivă, prin care s-a stabilit că:

„Admite propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Biroul Teritorial Arad, în dosarul nr. (……) şi în consecinţă.
În baza art. 226 alin. 1, raportat la 223 alin. 2 Cod procedură penală şi art. 202 alin.(1), (3) şi (4) lit. e Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului: (….) , reţinut preventiv în Centrul de reţinere şi arestare preventivă din cadrul Inspectoratului Judeţean de poliţie Arad, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.08.2017 şi până la data de 21.09.2017, inclusiv.

În baza art.275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.
În baza art. 272 Cod procedură penală dispune virarea din fondurile Ministerului Justiţiei, către Baroul Arad a sumei de 130 lei, reprezentând onorariu avocat din oficiu.
Cu drept de contestaţie în termen de 48  de ore de la pronunţare.
Pronunţată în camera de consiliu, azi, 23 august 2017, ora 13:20.”

TRIBUNALUL ARAD / BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Fizidean a contestat soluția Tribunalului Arad, cu recurs. Acesta se va judeca, în două zile, la Curtea de Apel Timișoara.


[TITLUL INIȚIAL] (22 august, 2017) [NEWS ALERT] INEVITABILUL s-a produs: l-au săltat și pe FIZI. „Interlopul” exploata două minore, pe care le droga și le trimitea la „produs”. Descinderile DIICOT continuă și la alte adrese

Procurorii DIICOT Arad au descins azi-dimineață cu „mascații” la o adresă din municipiul Arad, unde l-au găsit pe Fizidean Ioan Vivi cu două minore , folosite de (autoproclamatul) interlop în scopul exploatării sexuale. Conform informațiilor culese de anchetatori pe parcursul unei operațiuni bazate pe informații, filaj și interceptări, Fizidean le droga pe fete, făcându-le dependente, ulterior acestea plătind pentru droguri cu favoruri sexuale – în câteva rînduri, la un salon de masaj erotic din Arad.

La percheziția domiciliară s-au găsit cannabis, cocaină și Extasy.

Procurorii DIICOT l-au audiat pe Fizidean mai bine de 6 ore, decizând, ca urmare a declarațiilor luate de la mai multe părți, să-l rețină oficial, pentru 24 de ore.
Mâine, Fizi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Descinderile DIICOT continuă și la alte adrese – urmând să revenim asupra acestei informații.Articole asociate:

Fizi și ortacii lui / cascadorii plânsului. Interlopii au defilat în căruțe colorate prin Grădiște, ca să-și arate „puterea” [FOTO]


[ACTUALIZARE] „Marele interlop” Fizidean – săltat de „mascați” pentru că și-a amenințat soția cu moartea


 

Categorie: Știri
Etichete: arestat, diicot, DIICOT Arad, fizi, fizidean ioan vivi, saltat
Distribuie:
Articolul anterior
„Inimi pentru trei culori” eveniment inedit al elevilor C.N. „Moise Nicoară”, organizat pe platoul din faţa C.J. Arad, azi, 29 noiembrie, de la ora 12.30
Articolul următor
O fată de 15 ani din Archiș a golit „pușculița casei” în care locuia de fix 14.350 de lei

11 comentarii. Leave new

 • Interlopul sulii. Inalt de 1 metru si un ziar .
  Asta e gainar , cocalar, drogangiu. Adica un boschet imbracat cu furaciuni din ocica venerat de prostani.

  Răspunde
 • DANI LESU…..you are next…tu vei trece in etapa urmatoare….asa ca i-a sorțu si pregateste-te ca ti-a trebuit live-uri cu asta!

  Răspunde
 • Cine naiba e dani lesu? Apar astia ca cipercile . Fel de fel de infractori de 2 bani care talharesc copiii scolari si prescolari de banii de ujina .

  Răspunde
 • DANI LESU= DEY GUARD,ala cu Atrium

  Răspunde
 • Pffffff mai bine o exploata pe fiicasa daca nu cumva ia io bagat minorele pe gat :))))) !!! Bagaboanta aia pastilata ce se mandrea cu tacsu puscarias

  Răspunde
 • Si-a nagat silicoane ? Sau ce e cu mamelele alea ?

  Răspunde
 • Ilitoiu Marius stie mai multe ale ai vindea drogurile stie tot Ineul

  Răspunde
 • Se va descoperi din nou o adevarata CARACATITA ,doar daca Poliția asi va face treaba ca probe sunt deja destule sau poate sunt implicați din nou ceva capi ai Politiei?

  Răspunde
 • Pe subalternii lui nu-i luati? :))) ăia ce îl făneau și erau gata să facă(dacă nu au făcut deja) orice pt FIZI.. Ilitoiu, Dani constanteanu, sclavi dinăștia dornici de afirmare adica no-name! aaa da, și ficăsa… ficăsa Vanesa aeriana aia știe tot, defapt e complice la tot ! pă ia dece nu o chemați la deklarații? acuma e prin Danemarca vezi doamne :)))) cred ca ia io făcut cheie la tatăso

  Răspunde
 • ATENTIE pt toți la lasat la domiciliu dar care a fost evacuat de fosta sotie de la faimosu castel na dar asta e a recunoscut tot si mai a dat in praduiala si mai da pina la proces asa ca ATENTIE MARE pentru toti veti avea surprize din partea lui.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

cod portocaliu 1 scaled

ATENȚIE! COD PORTOCALIU pentru județul Arad

În această după-amiază, 24 mai 2024, în intervalul orar 13:55- 15:30 meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru județul Arad, localitățile: Șiria, Covăsânț.  Se vor semnala averse torențiale…
profesori almas

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…