[ACTUALIZARE 6] Crișan Florin Beniamin, arădeanul care și-a ucis fetița vitregă și i-a profanat cadavrul – 17 ani și 4 luni de închisoare în PRIMA INSTANȚĂ

crișan florin - crima arad
Distribuie:

17 ani și 4 luni de închisoare – aceasta este sentința pronunțată astăzi, 9 martie 2022, de Instanța Tribunalului Arad desemnată să judece înfiorătoarea crimă petrecută în Cartierul „Aurel Vlaicu” în data de 30 octombrie 2021, de care se face vinovat arădeanul Crișan Florin Beniamin (foto principală – de la reconstituirea omorului cu profanare prin incendiere a cadavrului).


Iată soluția instanței, așa cum apare pe Portalul Instanțelor de Judecată:

Tip solutie: Condamnare

Soluția pe scurt: În baza art. 199 al.1 Cod penal rap. la art.188 al.1 Cod penal, cu aplicarea art.396 al.10 Cod Proc.Penală, condamnă pe inculpatul Crişan Florin Beniamin, la o pedeapsă de 16 (şaisprezece) ani şi 8 (opt) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiuni de „violenţă în familie în forma infracţiunii de omor”.

INTERDICȚII

În temeiul dispoziţiilor art. 67 Cod penal, aplică inculpatului, pe lângă pedeapsa de mai sus, pedeapsa complementară a interzicerii exercitării următoarelor drepturi prevăzute de art. 66 al.1. lit.a, b, e, f şi n Cod penal: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat, drepturile părinteşti prevăzute de legislaţia în vigoare, inclusiv dreptul de a lua legătura cu copii, dreptul de a fi tutore sau curator, dreptul de a comunica prin orice mijloace şi dreptul de a se apropia la mai puţin de 50 de metri de membrii minori până la gradul III ai familiei victimei O.A., pe o perioadă de 5 (cinci) ani, ce se va executa în condiţiile art.68 al.1 lit.c Cod Penal. (…)
În baza art. 383 al.1 Cod penal, cu aplicarea art.396 al.10  Cod Proc.Penală condamna pe inculpatul Crişan Florin Beniamin, la o pedeapsă de 2 (doi) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiuni de „profanare de cadavre sau morminte”.

17 (şaptesprezece) ani şi 4 (patru) luni  de închisoare în detenţie

În temeiul dispoziţiilor art. 39 alin. 1 lit. b) Cod penal rap. la art.38 al.1 Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, aceea de 16 (şaisprezece) ani şi 8 (opt) luni închisoare, la care se va adăuga o treime – 8 (opt) luni închisoare – din a doua pedeapsă, urmând ca pedeapsa rezultantă ce o va executa inculpatul Crişan Florin Beniamin să fie de: 17(şaptesprezece) ani şi 4 (patru) luni închisoare în detenţie.

În temeiul dispoziţiilor art. 45 alin. 1 Cod penal, aplică inculpatului Crişan Florin Beniamin pe lângă pedeapsa de mai sus, pedeapsa complementară a interzicerii exercitării următoarelor drepturi prevăzute de art. 66 al.1. lit.a, b, e, f şi n Cod penal: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat, drepturile părinteşti prevăzute de legislaţia în vigoare, inclusiv dreptul de a lua legătura cu copii, dreptul de a fi tutore sau curator, dreptul de a comunica prin orice mijloace şi dreptul de a se apropia la mai puţin de 50 de metri de membrii minori până la gradul III ai familiei victimei O. A., pe o perioadă de 5 (cinci) ani, ce se va executa în condiţiile art.68 al.1 lit.c Cod Penal.
(…)

PROBE BIOLOGICE

În temeiul art.404 alin.4 Cod procedură penală rap. la art.72 alin.1 C.p. va deduce din pedeapsa ce urmează a fi executată de către inculpatul Crişan Florin Beniamin durata reţinerii şi durata arestării preventive de la 02.11.2021 la zi. În baza art. 7 al.1 din Legea nr. 76/2008, instanţa dispune prelevarea de probe biologice de la inculpatul Crişan Florin Beniamin în vederea stabilirii profilului genetic şi a stocării acestuia în S.N.D.G.J. În temeiul art.5 din Legea nr.76/2008, informează inculpatul că probele biologice recoltate vor fi utilizate pentru obținerea și stocarea în S.N.D.G.J. a profilului genetic.

DESPĂGUBIRI BĂNEȘTI

În baza art. 397 Cod procedură penală raportat la art. 25 Cod procedură penală, admite acţiunea civilă exercitată de părţile civile Oancea Daniel Cristian şi Rădulescu Sabrina şi în consecinţă obligă inculpatul Crişan Florin Beniamin la plata către partea civilă Oancea Daniel Cristian echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii a sumei de 500.000 (cincisutemii) EURO, iar către partea civilă Rădulescu Sabrina a echivalentului în lei la cursul BNR din ziua plăţii a sumei de 1.000.000 (un milion) EURO cu titlu de daune morale. În temeiul art.397 Cod Proc.Penală, rap.la art.20 al.2 Cod Proc.Penală respinge ca inadmisibilă acţiunea civilă exercitată de minorul Oancea Oscar-Iulian, prin reprezentant legal Rădulescu Sabrina.

POPRIRE PE TOATE BUNURILE

În temeiul art. 404 alin.4 lit.c Cod procedură penală rap. la art.249 al.5 Cod Proc.Penală, instituie măsura sechestrului asiguratoriu şi a popririi asiguratorii asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile şi asupra tuturor sumelor de bani aparţinând inculpatului, în vederea garantării plăţii despăgubirilor civile şi a cheltuielilor judiciare, până la concurenţa sumelor stabilite cu acest titlu în prezenta hotărâre. În baza art. 274 alin. 1 Cod procedură penală obligă inculpatul la plata sumei de 3500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare efectuate de stat.

Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în data de 9 martie 2022, prin punerea hotărârii la dispoziţia participanţilor prin mijlocirea grefei instanţei.


[ACTUALIZARE 5] (3 noiembrie, 2021 ) Sabrina, mama fetiței măcelărite de iubitul ei, ar putea fi inculpată nu doar de TĂINUIREA crimei!… Din Olanda, unde lucrează, tatăl biologic al micuței Antonia dezvăluie niște „coincidențe” incredibile

[ ora 17.00] [COMUNICATE DE PRESĂ]

Biroul  de  Informare  şi  Relaţii Publice  din  cadrul Parchetului  de  pe  lângă  Tribunalul  Arad   este  împuternicit să  aducă  la  cunoştinţa opiniei  publice  următoarele:

La data de 04.11.2021 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a procedat la audierea în calitate de parte civilă a numitei R. S., mama victimei O. Antonia,  în prezenţa apărătorului ales şi a psihologilor.

Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad


O simplă cronologie a ororii care a zguduit, din nou, Aradul, fixându-l pentru multă vreme de acum încolo drept „capitala violenței” din acest spațiu parcă blestemat să se autodistrugă, îngrozește revelatoriu orice om normal.

Miercuri, 27 octombrie 2021 este ziua în care se poate proba că dezaxatul Crișan Florin și-a ucis fiica vitregă în vârstă de 4 ani, în apartamentul în care era și fratele copilei, în vârstă de 3 ani. Luându-l pe acesta într-o mână iar cu cealaltă împingând trolerul, a făcut o comandă la taxi și a traversat cu cadavrul tranșat parcarea din fața blocului la ora 1 după-masa, cu o grămadă de oameni privindu-l… ca și cum n-ar exista. Scena a fost prinsă de cel puțin o cameră video:

filmare
[ACTUALIZARE 6] Crișan Florin Beniamin, arădeanul care și-a ucis fetița vitregă și i-a profanat cadavrul - 17 ani și 4 luni de închisoare în PRIMA INSTANȚĂ 7

Despre moartea micuței Antonia, mama sa, Sabrina Rădulescu, care trăia din alocația de la stat ca îngrijitoare a unui copil cu autism,

a aflat chiar pe drumul dintre spital și casă trei zile mai târziu, după ce născuse în exact ziua crimei. În timp ce o conducea la domiciliul conjugal din „Vlaicu”, pe data de 30 octombrie, „iubitul” Florin Crișan a mințit-o inițial că a lăsat-o pe fetiță și pe frățiorul ei mai mic la bunici. Femeia a insistat că îi este dor de copii și că vrea să îi vadă. Abia atunci concubinul nu a mai putut ascunde dispariția micuței și i-a mărturisit că a avut loc un accident în baie, prezentându-i femeii versiunea „soft” pe care a spus-o inițial și în fața anchetatorilor.

Tatăl bebelușului pe care tocmai l-a născut, i-a spus că fetița de 4 ani a căzut în baie,

că s-a lovit la cap și a murit în urma loviturii și că i-a dus trupul neînsuflețit pe câmp unde ar fi incendiat-o și ar fi abandonat cadavrul. Apoi s-a dus acasă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. A urmări zilnic știrile care tratau subiectul morții fetiței de 4 ani și a declarat că „a fost mișcat atunci când au fost date publicității fotografii cu micuța de 4 ani și se aștepta ca Poliția să vină după el la un moment dat.

Mama nu a sunat la Poliție pentru a sesiza cele întâmplate. Iubitul femeii i-a „promis” că se va preda marți dimineața. Luni seara, Poliția l-a ridicat pe bărbat.

Sabrina Rădulescu (cel puțin pe facebook) are un profil… cel puțin ciudat – fie și la o „răsfoire de amator”. Este de domeniul… psihiatriei avansate ceea ce-și scriau cei doi în ziua de 31 octombrie, când copilul ei zăcea tranșat de „iubirea ei” pe un câmp aflat la un kilometru de apartamentul închiriat și la marginea cartierului Bujac în care au locuit și ei o perioadă, la familia Sabrinei, de unde au fost alungați din motive ușor de înțeles, cauza fiind consumul de droguri:

crisan fam
[ACTUALIZARE 6] Crișan Florin Beniamin, arădeanul care și-a ucis fetița vitregă și i-a profanat cadavrul - 17 ani și 4 luni de închisoare în PRIMA INSTANȚĂ 8

La fel de… fără legătură cu absolut nimic logic, imbecilul a cărui faptă a zguduit întreaga opinie publică, posta, cu două zile înainte de a ucide un copil de 4 ani (adică exact ÎN ZIUA ÎN CARE A MĂRTURISIT CĂ A LUAT NIȘTE DROGURI-CRISTAL), un fel de „mărturisire de credință” în care își desfășura schizofrenia:
crisan droguri
[ACTUALIZARE 6] Crișan Florin Beniamin, arădeanul care și-a ucis fetița vitregă și i-a profanat cadavrul - 17 ani și 4 luni de închisoare în PRIMA INSTANȚĂ 9

Vecinii îl cunosc ca pe un tip violent… „dus cu capul” și provocator de scandaluri.

Și mai oripilantă este mărturisirea pe care o face tatăl natural al fetiței – care a dezvăluit o serie de „coincidențe” care ar putea să schimbe calitatea juridică a mamei din TĂINUITOARE în COMPLICE!

Daniel Oancea, tatăl biologic al  fetiței de 4 ani ucise la Arad se află la muncă în Olanda și a aflat despre înfiorătorul caz căruia i-a căzut victimă copilul său. Detaliile pe care le povestește despre „apucăturile” femeii, duc într-o zonă în care și aceasta poate fi acuzată de rele tratamente aplicate minorilor și chiar decăzută din drepturile părintești.

„Sunt copleșit de durere. Nu am vorbit cu nimeni, nici cu mama copiilor. Nu știu nimic, sunt în șoc! Am auzit din presă totul, nici aer nu mai am. Mama avea grijă mare de copii. Când ne-am despărțit pe 30 decembrie anul trecut a plecat în România cu copiii și am crezut că sunt pe mâini bune. Apoi ea s-a cuplat cu un băiat, nu-l cunosc, dar mi-a zis că vrea să fie cu el, să se iubească, să fie împreună.

Vreau să vin în România să-mi iau băiețelul. Am avut o problemă anul trecut cu ea. A ars copiii în noiembrie când a fost cu un domn în Paris. A stat 12 zile fata în spital în Paris.

Când ne-am despărțit ea a cunoscut un băiat. A luat-o cu tot cu copii din România și au plecat în Paris. I-am aprobat cererea pentru copii să se ducă la noua ei iubire în septembrie, iar în noiembrie mi-a spus că s-au accidentat fata și băiatul, s-au ars, iar eu am plecat din Olanda în Franța și mi-am luat copilul acasă, pe băiat. Apoi m-am dus și le-am luat și pe ea și pe fată.

Au stat la mine noiembrie și decembrie și au plecat în România. Apoi să aflu că în Paris a cunoscut pe altcineva când era cu acel domn. Acolo în Paris l-a cunoscut pe acest om care a recunoscut că a ucis fetița.

I-am trimis bani în urmă cu șapte zile și a rămas să merg să iau copiii la mine în vacanță trei săptămâni”, a povestit tatăl natural al Antoniei, după ce a fost contactat direct de postul de televiziune Antena 3:


 

[ACTUALIZARE 4] Crişan Florin Beniamin, criminalul-profanator al fetiței sale vitrege, a fost ARESTAT

Biroul  de  Informare  şi  Relaţii Publice  din  cadrul Parchetului  de  pe  lângă  Tribunalul  Arad   este  împuternicit să  aducă  la  cunoştinţa opiniei  publice  următoarele:

Prin Încheierea nr. 70 / 02.11.2021 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului Crişan Florin Beniamin pentru o perioadă de 30 de zile, începând din 02.11.2021 până la data de 01.12.2021.

crisan florin beniamin
[ACTUALIZARE 6] Crișan Florin Beniamin, arădeanul care și-a ucis fetița vitregă și i-a profanat cadavrul - 17 ani și 4 luni de închisoare în PRIMA INSTANȚĂ 10

Criminalul și-a recunoscut fapta, declarând, după multe ore de audieri, că și-a ucis fetița „pentru că l-a enervat”, dând-o cu capul de un perete. Apoi a încercat să își ascundă urmele și, după ce a tranșat-o și a băgat-o într-un geamantan, a făcut o comandă la taxi , și-a luat celălalt copil, de 3 ani, de mână, și a încercat să încendieze cadavrul pe câmpul de lângă cimitirul ortodox din Bujac.

De asemenea, a recunoscut că este un consumator fervent de droguri proaste și că „acum 2 zile consumase”… probabil starea în care era fiind un sevraj de la „șoricioaică”.


[ACTUALIZARE 3] (2 noiembrie, 2021) A fost descoperită identitatea fetiței ucise cu bestialitate și, imediat, cea a familiei sale. O rudă „s-a speriat când a văzut poza fetiţei la televizor”. Tatăl vitreg este principalul suspect și a fost deja reținut. Crima s-ar fi petrecut în domiciliul conjugal

Fetița ucisă și incendiată în Arad a fost identificată de oamenii legii în cursul zilei de ieri, iar anchetatorii  arădeni i-au identificat imediat părinții.

Tatăl vitreg al fetiței se umește Sorin Beniamin Crișan, are 23 de ani și a fost audiat de anchetatori după ce a fost ridicat de polițiști aseară, târziu, din imobilul din Cartierul Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.

A relatat o poveste menită să-i facă culpa mai blândă („A vrut să le facă baie celor doi  și, la un moment dat, copila a alunecat în baie, s-a lovit la cap și a murit. Apoi, ar fi pus trupul neînsuflețit al micuței într-un geamantan, a comandat un taxi și a aruncat cadavrul pe terenul din cartierul Bujac, dar a declarat că nu l-a incendiat.” conform anchetatorilor). Conform procedurilor, polțiștii l-au reținut prin ordonanță, urmând ca procurorul să-l propună pentru arestare.

Din câte s-a aflat până acum, fetița ucisă mai are un frate, de 4 ani, care probabil că a fost martor la crimă și care a fost deja preluat de către D.G.A.S.P.C. („Protecția Copilului”), alături de nou-născutul care a văzut lumina zilei în ziua în care i-a fost ucisă surioara.

Principalul suspect este așadar tatăl vitreg al fetiței, iar crima s-ar fi produs în casa acestora.

O rudă a copilei a sunat la 112 şi a spus că „l-a auzit pe cumnat” (nimeni altul decât suspectul) „că fata a căzut în baie. S-a speriat când a văzut poza fetiţei la televizor”.

Mama fetiței era în maternitate, așteptând să nască al treilea copil… în timp ce-i era ucis al doilea, iar astăzi va fi audiată și ea.

Astăzi se va proceda la reconstituirea faptei, începând de la domiciliul suspecților.


[ACTUALIZARE – ora 9.50]

Fotografii cu bestia care și-a ucis fiica vitregă au fost făcute publice de către antena3.ro., care a aflat că „potrivit apropiaților, bărbatul obișnuia să bea, dar și să consume diferite substanțe interzise.” – așa cum se era ușor de intuit pornind de la abominabilele detalii – efectul de șoricioaică” după părerea noastră.

În acest moment se procedează la reconstituirea faptei.


[ACTUALIZARE 2] (1 noiembrie, 2021) Parchetul, oficial: „S-a reuşit, în urma toaletării cadavrului, obţinerea unei FOTOGRAFII în care sunt vizibile toate semnalmentele victimei, atât din faţă cât şi din profil.” Detaliile făcute publice de criminaliști sunt TERIFIANTE

Persoanele care recunosc fetița după fotografiile puse la dispoziție de procurorul de caz sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 și să dea detalii. Este nevoie de orice informație care poate ajuta la identificarea victimei.

[COMUNICATUL DE PRESĂ AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL ARAD]

Biroul  de  Informare  şi  Relaţii Publice  din  cadrul Parchetului  de  pe  lângă  Tribunalul  Arad   este  împuternicit să  aducă  la  cunoştinţa opiniei  publice  următoarele:

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad  a fost sesizat despre faptul că, în municipiul Arad, în cartierul Bujac, în vecinătatea cimitirului, pe un drum lăturalnic – agricol, a fost identificat un fragment dintr-un membru inferior drept, de natură umană, parţial carbonizat şi că despre acest eveniment au fost anunţaţi prin serviciul SNUAU 112, lucrătorii de poliţie judiciară  din cadrul P.M.Arad – Secţia 1 Urbană Vlaicu.

După ce au ajuns la faţa locului, aceştia au constatat că cele sesizate se confirmă, anunţând echipa operativă din cadrul I.P.J.Arad – S.I.C.

Aceştia ajunşi la faţa locului, după izolarea locului faptei şi primele verificări efectuate, la o distanţă de aproximativ 50 metri de locul în care a fost găsită laba piciorului, a fost identificat şi cadavrul, care prezenta urme de carbonizare în parte inferioară şi lipsa membrelor inferioare.

Zona în care a fost descoperit cadavrul a prezentat urmele unei incendieri.

Lucrătorilor de poliţie primii sesizaţi la locul faptei li s-a comunicat să marcheze locul faptei şi să efectueze doar acte de urmărire penală urgente, conform disp. art.306 al.1 şi C.p.p., în sensul strângerii datelor şi informaţiilor cu privire la existenţa infracţiunii şi identificarea persoanelor, care au legătură cu fapta, cu respectarea dispoziţiilor art.100 şi 101 C.p.p., referitoare la administrarea probelor şi principiul loialităţii administrării acestora. De asemenea s-a transmis lucrătorilor de poliţie judiciară să efectueze investigaţii specifice pentru identificarea tuturor camerelor de supraveghere amplasate pe spaţii private sau publice, în vederea eventualei valorificări ale imaginilor stocate.

În cauză s-a început urmărirea penală „in rem” sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, faptă prev. de art.188 al.1 C.pen, profanarea de cadavre sau morminte,

faptă prev. de art.383 al.1 C.pen. cu aplic. art.38 al.1 C.pen. privind concursul real de infracţiuni. Prin ordonanţa din data de 01.11.2021 s-a dispus extinderea cercetărilor privind infracţiunea de violenţă în familie, prev. de art. 199 al. 1 C.p. în condiţiile art. 188 al. 1 C.p. şi profanare de cadavre sau morminte, prev. de art. 383 al. 1 C.p., cu aplic. art. 38 al. 1 C.p.

S-a întocmit procesul-verbal de cercetare la faţa locului, cu precizarea că datorită întunericului aceasta a fost întreruptă şi continuată în data de 31.10.2021. De la faţa locului au fost prelevate mai multe urme, respectiv: depozit subunghial de la ambele mâini cât şi laba piciorului drept; un fir de păr de cca. 22 cm, identificat în pumnul închis al mâinii drepte; articolele de îmbrăcăminte, parţial afectate de foc; elastic pentru prinderea părului; piese osoase carbonizate, cât şi material carbonizat aflat sub cadavru, toate acestea fiind descrise în procesul-verbal întocmit cu ocazia cercetării la faţa locului.

Urmează a fi dispuse expertize complexe genetice-judiciare, fizico-chimice, toxicologice.

Prin ordonanţa din data de 30.10.2021 s-a dispus efectuarea unei autopsii a cadavrului neidentificat la nivelul SJML Arad.

În urma efectuării autopsiei medico-legale la care au participat şi organele de cercetare penală delegate în cauză s-a stabilit de către medicul legist că victima este de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani, că moartea a fost violentă şi s-a datorat posibil unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenţa unui hematom subdural, data morţii datează cu 24-48 ore anterior găsirii cadavrului.

Organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Arad efectuează investigaţii pentru identificarea şi vizionarea imaginilor

stocate de camerele de supraveghere atât private cât şi publice din vecinătatea zonei în care a fost găsit cadavrul victimei.

De asemenea, organele de poliţie delegate verifică, cu sprijinul D.G.A.S.P.C., minorii instituţionalizaţi cât şi dispariţiile de minori înregistrate la nivel naţional.

Atât cu ocazia cercetării la faţa locului cât şi după reluarea acestora, existând suspiciuni că s-a folosit un accelerator pentru producerea incendiului, s-a dispus lărgirea zonei de căutare a unor eventuale recipiente a căror conţinut a fost folosit pentru incendiere.

Urmărirea penală continuă.

De asemenea s-a reuşit în urma toaletării cadavrului, obţinerea unei fotografii în care sunt vizibile toate semnalmentele victimei, atât din faţă cât şi din profil. În baza art. 196 al. 2 C.p.p. procurorul de caz a autorizat publicarea de către mass media a  fotografiilor victimei în vederea identificării acesteia.

Victima omorului găsită în 30.10.2021 în Arad, cartierul Bujac, pe o stradă lăturalnică, lângă cimitir, avea aproximativ 5 ani şi 1,10-1,20 m înălţime, ochi căprui, păr şaten aproximativ 25 cm, decesul survenind  în urmă cu 1-2 zile înainte de data găsirii cadavrului.

[ACTUALIZARE 1] PISTĂ CU PROBE CRIMINALISTICE: oribilul omor cu dezmembrarea și arderea cadavrului fetiței ar putea fi o infracțiune comisă ÎN FAMILIE. Procurorii vor face publice fotografii cu rămășițele victimei!

Procurorul de caz al cumplitului omor cu profanare de cadavru, Pavel Palcu, ne-a dezvăluit că, pe lângă aceste încadrări, s-a deschis urmărirea penală pentru infracțiunea de violență în familie, acest fapt rezultând din câteva probe certe culese de legiști: „fetița avea părul prins cu o gumiță… genul cum poartă un copil de vârsta ei, dintr-o familie de etnie română; în stomac, legiștii au găsit mâncare – ceea ce înseamnă că era bine hrănită – nu suferise traume în ceea ce privește alimentația – avea o constituție normală.”

Mai mult, ridică mari suspiciuni și faptul că o familie care nu are nimic de ascuns să nu-și declare copilul, la o așa vârstă fragedă, dispărut.

Procurorii au decis să facă publice două fotografii – o decizie nemaiîntâlnită în ultimele decenii – cu rămășițele fetiței… poate cineva o va recunoaște din anumite detalii.

Până ce nu aflăm cu certitudine identitatea cadavrului, nu avem un punct de plecare cert, ci doar indicii” – ne-a mai declarat procurorul de caz.

Vom reveni cu fotografiile.


[TITLUL INIȚIAL] (31 octombrie, 2021) Cadavrul unui copil a fost găsit dezmembrat și ars pe un câmp de lângă cimitirul din Bujac

Cadavrul dezmembrat (fără picioare) și ars parțial al unui copil de circa 6-9 ani a fost găsit sâmbătă, 30 octombrie, de un arădean care își plimba câinele pe un câmp din apropierea cimitirului din cartierul Bujac.

Patrupedul, amușinând, a descoperit o bucată din cadavru (laba piciorului, avea să se stabilească ulterior) tranșat și și-a alertat stăpânul care, la rândul lui, a alertat Poliția prin 112 – asta după ce a ajuns acasă și a realizat că nu e vorba despre „un picior de păpușă” cum crezuse inițial.

De la  faţa locului, criminaliștii au ridicat rămăşiţele umane şi au făcut cercetări în zonă până la lăsarea întunericului, cadavrul și părțile găsite din acesta fiind duse pentru investigare la Serviciul Județean de Medicina Legală.

Poliţiştii şi procurorii nu s-au grăbit  să ofere declarații nici măcar legate de vârsta şi sexul copilului (pe surse, se vehiculeză că e vorba de o fetiță), dar s-a alfat că inițial a fost găsită talpa unui picior ars, iar în apropiere se aflau mai multe lucruri, haine și bucăți din corp incendiate.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, fiind deschis un dosar pentru omor calificat și profanare de cadavre, decocamdată IN REM (nu există încă niciun „cerc de suspecți”). Zona a fost încercuită, iar la acest moment se fac căutări mai ales în zona pădurii Ceala.

În zona în care a fost făcută macabra descoperire nu a fost raportată dispariţia niciunui copil.


ACTUALIZARE – Ora 12.00

A fost trimisă la Arad o echipă de criminaliști de la București, în vederea efectuării unor cercetări mai amănunțite – cazul fiind unul mult mai complicat decât pare.

8e536744 aa94 4e5b a6f6 e5e94cc8c89d
[ACTUALIZARE 6] Crișan Florin Beniamin, arădeanul care și-a ucis fetița vitregă și i-a profanat cadavrul - 17 ani și 4 luni de închisoare în PRIMA INSTANȚĂ 11

Cauza decesului stabilită în urma autopsiei: lovituri în cap cu un corp contondent

Corpul mutilat al copilului a fost transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei, în urma efectuării autopsiei, s-a stabilit că decesul copilului a survenit în urma unor lovituri aplicate în cap cu un obiect contondent. Cel care a comis omorul a vrut, cel mai probabil, să-și ascundă urmele prin incendierea cadavrului și se pare că a reușit  – sunt primele supoziții, nici ele certe!

În acest moment sunt depuse eforturi conjugate pentru identificarea cadavrului, pentru stabilirea identității persoanei, care, conform cercetărilor preliminare, se pare că a fost omorâtă prin lovire cu un corp contondent în zona capului”, a decalarat procurorul Ruxandra Tarcea, purtător de cuvânt al  Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.


 

Categorie: Știri
Etichete: Antonia, cadavru copil bujac, crima in cartierul aurel vlaicu, Crişan Florin Beniamin, omor calificat, profanare de cadavre, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
ATENȚIE ȘOFERI! Sens unic pe strada Octavian Goga, tronsonul cuprins între străzile Horia și Mărășești
Articolul următor
„Ziua deținuților politici anticomuniști din perioada 1944-1989″ a fost prilej de comemorare la Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie