[ACTUALIZARE] A apărut „Nenu” – cel dispărut… din dragoste. Poliția l-a depistat chiar „pe raza municipiului Arad”

flonta1
Distribuie:

 

[ACTUALIZARE] (8 iulie)

Cine știe ce telenovelă o fi în spatele „dispariției” tânărului Bogdan Flonta? – dar cum nu ne pasionează telenovelele, ne limităm la a cita ceea ce ne-a transmis ofițerul de presă al IPJ Arad, Lorena Pârvulescu, care i-a liniștit pe cei care stăteau cu degetul pe F5 la știrea despre dispariția enigmaticului bucătar informându-i că „Flonta Ioan Bogdan, în vârstă de 30 de ani, a fost depistat de lucrătorii de poliție pe raza municipiului Arad. Se află în siguranță.”

………………………………………………………………………………

[TITLUL PRINCIPAL] (5 iulie) A dispărut „Nenu”, un bucătar de 30 de ani, după ce a lăsat un mesaj cu „viața trecătoare” și „stele căzătoare” pe Facebook

Tânărul Flonta Ioan Bogdan a fost dat dispărut la Poliție, după ce de două zile familia sa nu mai știe nimic despre el. Nici pe pagina sa de Facebook nu a „lăsat vreo urmă” din ultima zi a lunii iunie, dată la care a postat un mesaj destul de îngrijorător.

Mesajul Inspectoratului Poliției Județului Arad: L-AȚI VĂZUT?

La data de 03 iunie a.c., a dispărut de la domiciliul său din Arad, FLONTA IOAN-BOGDAN, de 31 de ani.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălțime 1,86m., 90 de kg., păr brunet tuns scurt, ochi albaștri.

La data dispariției bărbatul purta: tricou negru, pantaloni negri.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Mesajul postat de Flonta Ioan Bogdan, pe datat de 30 iunie, la 12:19 pe pagina sa de Facebook:

„Please don’t worry so much. Because in the end, none of us have very long on this Earth. Life is fleeting. And if you’re ever distressed, cast your eyes to the summer sky, when the stars are strung across the velvety night, and when shooting star streaks through the blackness, turning night into day, make a wish. Think of me.

 (Te rog nu-ţi face griji atât de mult. Pentru că în cele din urmă, niciunul dintre noi nu au foarte mult timp pe acest pământ. Viata e trecătoare. Şi dacă eşti vreodată în dificultate, aruncă-ţi ochii spre cerul de vară, când stelele sunt înşirate de-a lungul catifelatei noapți, şi când o stea căzătoare străpunge întunericul, transformând noaptea în zi, pune-ţi o dorinţă. Gândeşte-te la mine.)”

·

Categorie: Știri
Etichete: disparut, Flonta Ioan Bogdan, IPJ Arad, mesaj facebook
Distribuie:
Articolul anterior
„Mărunțișurile zilei” de la Poliție: un bihorean conducând „rangă” un camion cu remorcă prin Chișineu Criș, un minor furând pompe, un hoț de lemne și amenzi de 84.000 de lei
Articolul următor
[ACTUALIZARE 5] Vezi rezultatele la BAC 2016 pentru județul Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

afis festivalul vinului 2023 2

Festivalul Vinului, ediția 2023, la Arad

Festivalul Vinului, ediția 2023, va avea loc în perioada 6 – 8 octombrie, în Piața „Avram Iancu“ din Arad, unde, pe lângă degustări de vinuri și produse specifice unei astfel…

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD