[ACTUALIZARE] A fost indetificată victima „evenimentului feroviar” care a pus capăt vieții unui tânăr de 21 de ani din Arad. Nu sunt suspiciuni privind comiterea altor fapte în afara SINUCIDERII

sinucis
Distribuie:

 

[ACTUALIZARE]

„A fost identificată victima evenimentului feroviar, în persoana unui tânăr de 21 de ani, din Arad.
Nu sunt suspiciuni, primele cercetări confirmând ipoteza sinuciderii.
Cadavrul a fost transportat la SJML, în vederea efectuării autopsiei.” – este informarea trimisă în această dimineață de ofițerul de presă al I.P.J. Arad, Adina Aconstantinesei. 

E.P. studia la Universitatea de Vest din Timișoara și urma să intre în an terminal.

Cauza probabilă a gestului extrem pare a fi o decepție sentimentală.

Transmitem, și noi, condoleanțe familiei care trece prin această cumplită încercare.

………………………………………..

[TILTLUL INIȚIAL] (8 iulie, 2019) SINUCIDERE-ȘOC în zona „Podul Roșu” – Aradul Nou: un tânăr de 21 de ani – DECAPITAT de tren, cu căștile pe urechi, după ce a sunat la 112 și și-a pus telefonul pe LIVE

Un tânăr de 21 de ani a decis să-și pună capăt zilelor într-un mod de cât de spectaculos pe atât  înfiorător: aflat pe „Podul Roșu” dintre Micălaca și Aradul Nou, a sunat la 112, a anunțat ce are de gând să facă, și-a pus telefonul pe înregistrare, s-a întins pe liniile de cale ferată și a așteptat ca primul tren să-i taie capul.

Potrivit primelor date furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Arad, prin purtător de cuvânt Claudia Iuga, „este vorba de un tânăr de aproximativ 25 de ani, accidentat mortal pe podul CFR Micălaca-Aradul Nou de trenul Regio 2604, care circula pe direcția Arad – Timișoara. Se efectuează verificări pentru stabilirea identității victimei și circumstanțele care au dus la producerea acestui accident”.

Tânărul a fost găsit de echipajele de Poliție și SMURD, decpitat, cu căștile în urechi și telefonul mobil pus pe o piatră, cu camera îndreptată spre el, dar blocat. Martori care au fost prezenți la fața locului spun că mecanicul l-a văzut când s-a pus pe burtă și și-a pus capul pe șină, a frânat, a pornit sirena, dar era prea aproape să îl mai evite. Din cauza șocului, mecanicul nu a mai putut continua cursa, fiind înlocuit.

Tânărul era bine îmbrăcat și avea cheile mașinii personale asupra sa, autoturismul care se presupune că este parcat în zonă fiind căutat.

„O persoană s-a așezat pe calea ferată înaintea trenului R 2604. Procedurile în astfel de cazuri implică oprirea circulației pentru a se facilita ccesul reprezentanților Procuraturii. Urmare acestui accident, 6 trenuri de călători au staționat temporar, până la finalizarea măsurătorilor și procedurilor desfășurate de organele abilitate pentru astfel de situații, în gările adiacente intervalului menționat. Cele 6 trenuri ( 16174, R 3115, IR 1766, 16173, R 2606 și R 2604) vor ajunge la destinație cu întârzieri cuprinse între 30 și 100 de minute de întârziere.
Menționez că mecanicul trenului R 2604, implicat în accident, nu a putut continua  călătoria, acesta solicitând mecanic de schimb”, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

Se documentează, în continuare, aflarea identității sinucigașului și motivele care l-au împins la acest gest.

 

 

Categorie: Știri
Etichete: Oana Brânzan, podul rosu arad, purtător de cuvânt CFR SA, sinucidere, stiri arad, trenul arad-timisoara, trenul Regio 2604
Distribuie:
Articolul anterior
[NOU ÎN ARAD] S-a deschis în zona UTA noul magazin Pontzy, cu hăinuțe de copii, nou-nascuți si femei gravide 
Articolul următor
Tarifele pentru PUBLICITATE practicate de site-ul criticarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie