[ACTUALIZARE] Campania de donare de sânge la Socodor a fost un succes, iar „când vezi un om ajutându-l pe celălalt, ar trebui să devină molipsitor”

Distribuie:

 

Campania, „PICĂTURA DE SÂNGE” organizată de Centrul de Trasfuzie Sanguină Arad a avut un succes aproape nesperat chiar de către organizatori – conform propriilor lor mărturisiri – la Socodor. „O PICĂTURĂ DE SÂNGE  înseamnă mult pentru cei în suferință. Un început promițător, 31 de donatori, care au dat dovadă de umanitate față de semenii lor. Mulțumesc Socodor!” – a scris pe facebook imediat după încheierea acțiunii una dintre promotoarele campaniei, asistenta medicală Rodica Micula… socodorancă, la rându-i.
Primăria Socodor și cadrele didactice de la Școala Generală „Iustin Marșieu” sunt „direct responsabile” de această reușită.
Rămâne să vedem în ce măsură s-ar putea face din această acțiune ceva… viral – adică să existe o concurență între donatorii de sânge din comunele arădene. „Când vezi un om ajutându-l pe celălalt, ar trebui să devină molipsitor”  – ar putea fi sloganul.

De remarcat obligatoriu că fiecare donator beneficiază de analize medicale gratuite și tichete de masă în valoare de 70 RON, în baza actului de identitate.

…………………………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (25 noiembrie, 2017) Campania de donare de sânge a Centrului de Transfuzie Sanguină Arad ajunge luni la Socodor

Sub tutela Centrului de Transfuzie Sanguină Arad  și sub sloganul Donează o șansă la VIAȚĂ se organizează, în această perioadă, o campanie de donare la sânge la care sunt invitate să participe toate persoanele care înțeleg ce înseamnă pentru personalul medical din spitale faptul de a avea la dispoziție „materia primă” cu care funcționează organismul uman.

E suficient să te gândești la sutele de accidente care se petrec pe drumurile din acest județ – și ai dimensiunea cantității de sânge de care e nevoie pentru ca dramele cotidiene să nu genereze tragedii irecuperabile.

În dimineața de luni, 27 noiembrie, Campania ajunge în comuna Socodor, iar de la ora 9.00, localnicii (cel puțin), în spațiul Căminului Cultural, sunt invitați să dea curs acestei nobile intenții. Întreg evenimentul se va derula, desigur, sub supravegherea cadrelor medicale calificate.

Categorie: Știri
Etichete: campanie, Centrul de Transfuzie Sanguină Arad, donare de sânge, Școala Generală „Iustin Marșieu”, socodor
Distribuie:
Articolul anterior
Complexul Muzeal Arad prezintă Expoziția de fotografie ,, Cercetările monografice de la Sâmbăteni (1935)”, marți, 28 noiembrie
Articolul următor
Literele arădene sunt în doliu. S-a stins scriitorul-profesor Gheorghe Mocuța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie