[ACTUALIZARE] Etapa Națională a concursurilor profesionale ale echipajelor de pompieri civili și-a desemnat câștigătorii

concurs pompieri pr
Distribuie:
[ACTUALIZARE]

A fost o onoare pentru noi arădenii, ca în acest an să fim gazda etapei naționale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență.

Cu emoția care ne caracterizează pe noi pompierii, indiferent dacă suntem militari, civili sau cei care lucrăm în servicii private pentru situații de urgență, am reușit astăzi să ajungem la finalul competiției, respectiv premierea câștigătorilor.

După o luptă acerbă, s-au stabilit câștigătorii etapei naționale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență.
Clasament general:

Locul I -SVSU Lespezi-Iasi
Locul II- SVSU Râșnov -Brașov
Locul III-SVSU Săbăoani- Neamț

Locul I SPSU Vard Brăila SA
Locul II SPSU Minprest Serv SA
Locul III SPSU Schaeffler România SRL

Câștigătorii au primit premii, diplome, medalii și cupe iar toți participanții au fost felicitați pentru pregătirea, dăruirea și fair play-ul prezentate în concurs.

 

Am avut onoarea de a-l avea alături de noi în cadrul festivității de premiere, pe Inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, domnul General locotenent, Dan Paul Iamandi.

Dorim să adresăm în primul rând felicitări tuturor pentru participare, să mulțumim colegilor care s-au implicat în buna desfășurare a acestei competiții, colegilor arbitri, colegilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad, colegilor din cadrul IGSU, instituțiilor partenere: Consiliului Județean Arad, Primăriei Municipiul Arad, precum și sponsorilor.

Biroul de presă al ISU Arad

***
[TITLUL INIȚIAL] (6 august 2022): Aradul găzduiește Etapa Națională a concursurilor profesionale ale echipajelor de pompieri civili
Cele mai bune echipaje de pompieri civili din țară, vor concura în perioada 11-12.08.2022,

în cadrul etapei naționale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, care se va desfășura în municipiul Arad, pe Stadionul Gloria.

Un număr de 16 echipaje din județele: Arad, Argeș, Brașov, Brăila, Iași, Gorj, Maramureș, Neamț, Olt, Timiș și Suceava se vor alinia la start.

Concursurile vor consta în desfășurarea a trei probe practice:
1. Pista cu obstacole pe 100m;
2. Ștafeta 4x100m:
3. Dispozitivul de intervenție.

afis concurs pompieri

Intrarea este liberă. Vă așteptăm să-i susțineți!

Biroul de presă al ISU Arad

Categorie: Știri
Etichete: concursuri profesionale, echipaje de pompieri civili, servicii voluntare și private pentru situații de urgență, Stadionul Gloria
Distribuie:
Articolul anterior
Recomandările Jandarmeriei pentru participanții la evenimentele prilejuite de Sărbătoarea „Adormirea Maicii Domnului”
Articolul următor
Călin Bibarţ: „Gala de Operă Open Air NU SE ANULEAZĂ!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

monitorul cultural

„Monitorul Cultural”, premiat de APLER

Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER) a decernat colectivului redacțional al revistei arădene „Monitorul Cultural” Premiul pentru Jurnalism Cultural. Distincția a fost acordată în cadrul celei de-a XXV-a…