[ACTUALIZARE] Gabi Moț „a tăiat panglica” unui vis împlinit [FOTO / VIDEO]

gm deschidere sală 19
Distribuie:

 

[ACTUALIZARE]

Sâmbătă, 4 iulie, a avut loc deschiderea oficială a sălii de sport „Top Fighters Club” a lui Gabi Moț, în noua locație, pe strada Pădurii în incinta fostei fabrici Arădeanca, lângă Profi. În prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni și colaboratori, Gabi Moț „a tăiat panglica” unui vis împlinit.

Evenimentul festiv i-a fost dedicat fiicei sale,  Roberta Moț, care ieri și-a serbat ziua de naștere și care este cel mai constant și devotat susținător al său.

 

rm gm

 

…………………………………………………….

[Titlul inițial](21 iunie 2020): Pe locuri, fiți gata… SPORT! „Top Fighters Club”-ul lui Gabi Moț revine cu programul de antrenamente, într-o locație nouă, începând cu 1 Iulie

După mai bine de 4 luni de pauză, Gabi Moț revine cu programul de antrenamente pentru sportivii săi dar și pentru amatori.

Astfel, începând cu data de 1 iulie,  Top Fighters Club Arad va funcționa într-o locație nouă, de 350 mp pe strada Pădurii în incinta fostei fabrici Arădeanca, lângă Profi. Amenajarea sălii s-a realizat din punctul zero: igienizare spațiu interior, reparații, zugrăveli și echipamente / aparate pentru antrenament nou achiziționate. Toate aceste investiții au fost posibile cu suportul și implicarea financiară a sponsorului oficial al clubului, International Alexander Holding.

Mai mult, cu ajutorul Școlii de Sudură Crișan din Arad, coordonată de Marin Crișan, sala a fost dotată inclusiv cu ring de box realizat la comandă.

Pentru că spațiul permite, antrenamentele se vor desfășura cu respectarea normelor impuse de pandemie. Aparatele pentru antrenamente sunt amplasate cu respectarea distanței de 1,5 m între ele și se va încerca evitarea contactului fizic între sportivi, pe cât este posibil, având în vedere că vorbim despre Kick-box, un sport de contact. Totuși, au fost montate echipamente specifice de antrenament care permit non-contactul între sportivi.

Totodată, sala este dotată cu toalete, vestiare și aparate pentru dezinfectare. La finalul fiecărei zile se va proceda la dezinfectarea aparatelor și la igienizarea spațiului care va fi aerisit și în timpul antrenamentelor.

Programul de funcționare:

Zilnic, Luni – vineri: 16.00 – 20.00

În intervalul 16.00 – 17.00 se vor desfășura antrenamente cu copii până în 10 ani.

În intervalul 17.00 – 18.30 se vor desfășura antrenamente cu începătorii.

Totuși, în aceste intervale pot face antrenamente individuale toți cei interesați.

Cei care nu doresc antrenament de kick-box sau MMA, au la dispoziție aparatele de forță și fitness.

Prețul unui abonament lunar este 120 lei.

Prezentarea locației în imagini o regăsiți în galeria foto atașată.

Pe locuri, fiți gata… Sport!

 

Categorie: Sport
Etichete: antrenamente, Gabi Moț, kickbox, sală de box, sport, Top Fighters Club Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Nici „în centrele de carantină din Județul Arad nu mai este cazată nicio persoană”… dar „se intensifică acţiunile de verificare a respectării măsurilor de protecţie sanitară împotriva răspândirii COVID-19”
Articolul următor
DAVID – un SCURTMETRAJ despre SCURTCIRCUITELE din viața noastră… a tuturor: un proiect „Ruben Stoia și prietenii săi”

1 comentariu. Leave new

  • avatar of felicitari!
    Felicitari!
    5 iulie 2020 10:26

    Felicitari Gabi Mot! Felicitari ca in sfarsit ai reusit sa gasesti si sa dotezi o sala in care sa cresti viitori campioni ( asta pe langa o gramada pe care i-aicrescut deja) si sa nu mai aibe ce sa bage lumea de vina ca nu sunt conditii si sa plece la alte cluburi si sa uite de unde au plecat! Felicitari Gabi!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uta la voluntari

Când Fabry lucrează (mai) bine în schimbul doi

FC VOLUNTARI – UTA 0-1 (0-0) A marcat: Fabry (77) 17.02.2024, ora: 14,00, stadion: ,,Anghel Iordănescu”, temperatura: 8°C, spectatori: 670. Voluntari (antrenor Nicolae Dică): Fernandez – Ricardinho, Turda, Matricardi, Boboc…
uta botosani

CÂND ANDONE ÎI PUNE PIEDICĂ LUI REDNIC

UTA – FC BOTOȘANI 2-2 (1-0) Au marcat: Căpușă (32), A. Lopez (90) – E. Lopez (51), G. David (56)   12.02.2024, ora: 17,00, stadion: „Francisc Neuman”, temperatura10°C:  spectatori: 8000. UTA…