[ACTUALIZARE] Minora din Șofronea dată dispărută în urmă cu două zile a fost găsită, în Oradea, și introdusă într-un centru de minori

iancău cristina-georgiana
Distribuie:

[ACTUALIZARE] Inpectoratul de Poliție Județean Arad a anunțat în cursul dimineții de joi, 19 octombrie, faptul că minora de 14 ani dată dispărută în urmă cu două zile, la Șofronea, a fost găsită.

„Minora a fost depistată în municipiul Oradea, fiind introdusă într-un centru de minori. Mulțumim celor care au contribuit la mediatizare, oferind un mare sprijin în vederea depistării.” – transmis IPJ Arad prin biroul de presă.


[TITLUL INIȚIAL] (17 octombrie 2023): DISPĂRUTĂ! IANCĂU CRISTINA-GEORGIANA (14 ani) a plecat din Șofronea și nu s-a mai întors la domiciliu
[INFORMARE DE PRESĂ]
AȚI VĂZUT-O ? SUNAȚI LA 112 !

În dimineața zilei de 17 octombrie a.c., minora IANCĂU CRISTINA-GEORGIANA, de 14 ani, a plecat din comuna Șofronea și nu s-a mai întors la domiciliu.

Minora are înălțimea de 1,50 metri, aproximativ 45 de kilograme, ochi căprui și păr lung, șaten.

Când a fost văzută ultima oară purta o bluză sport de culoare neagră, pantaloni negri, pantofi sport de culoare albă și un rucsac negru cu roz.

Persoanele care dețin informații ce pot duce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze 112 sau să se adresează celei mai apropiate secții de poliţie.

Biroul de presă al IPJ Arad

 

Categorie: Știri
Etichete: IANCĂU CRISTINA-GEORGIANA, minora disparuta, Șofronea
Distribuie:
Articolul anterior
A II-a ediție a Classical ME Music Summit – un eveniment complex și unic în România, la Timișoara
Articolul următor
Controalele din ultima săptămână la stațiile de carburanți s-au soldat cu: 27 deficiențe, fiind dispuse 27 măsuri pentru remedierea acestora; suspendarea activității pentru un operator din Felnac; 6 avertismente și 3 amenzi în valoare totală de 9.000 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie