[ACTUALIZARE] Primul ministru Nicolae Ciucă s-a răzgândit. Vizita la Arad „se amână pentru o dată ulterioară”

nicolae ciuca
Distribuie:
 [ACTUALIZARE]:

Nu cunoaștem motivele, dar vizita prim ministrului Nicolae Ciucă la Arad nu va mai avea loc în perioada 14-15 mai. Pentru muritori nu-i chiar mare pierderea, alegerile Organizației de Tineret a PNL Arad, Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL) și inaugurarea Spitalului de Psihiatrie de la Căpâlnaș presupunem că se pot organiza și fără prezența acestuia. Motivul oficial comunicat este „din cauza unei schimbări de agendă”.

„Vizita domnului prim ministru Ciucă se amână pentru o dată ulterioară. În consecință, întâlnirea de luni, 15 mai, se anulează.” – este anunțul făcut pe un grup de WhatsApp al celor chiar interesați de acest subiect și care aveau întâlnirile stabilite în programul vizitei.

Consiliul Județean Arad a venit cu precizări:

„în ceea ce privește anularea programului de week-end, precizăm că doar evenimentele administrative se anulează. Cele politice sau de alt gen se vor desfășura după programul stabilit, dar în lipsa delegației oficiale de la București.”

PNL Arad a transmis că:

„Vizita primului ministru Nicolae Ciucă la Arad a fost amânată Primul ministru Nicolae Ciucă, președintele PNL, a anunțat că amână vizita programată pentru zilele de duminică și luni la Arad. Pe agenda premierului au apărut câteva probleme importante care nu îi permit să părăsească Bucureștiul. Primul ministru trebuia să participe la o întâlnire cu oamenii de afaceri în cadrul Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali, să participe la alegerile TNL Arad și să viziteze o serie de obiective de investiții și afaceri private din județul Arad. Vizita premierului va fi reprogramată pentru o dată care va fi anunțată.”

 

***

[TITLUL INIȚIAL] (ora 07.46): Primul ministru Nicolae Ciucă va fi la Arad, timp de două zile. Prima deplasare din program: la Spitalul de Psihiatrie de la Căpâlnaș
În perioada 14-15 mai 2023, Nicolae Ciucă, prim-ministrul României, va efectua o vizită de lucru în județul Arad.

Premierul va ajunge duminică dimineața la Arad și va începe vizita cu o deplasare la Căpâlnaș, la Spitalul nou de
Psihiatrie și la Curtici, unde va vizita ferma de vaci și fabrica de lactate deținute de omul de afaceri  Dimitrie Muscă.

Tot duminică, Nicolae Ciucă va participa la alegerile Organizației de Tineret a PNL Arad.

Luni, primul ministru va vizita PAB România, firma care lucrează la realizarea podului peste Mureș în zona străzii Șaguna și apoi va participa la Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL).

Categorie: Știri
Etichete: alegerile Organizației de Tineret a PNL Arad, Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL), Președintele PNL Nicolae Ciucă
Distribuie:
Articolul anterior
O mare companie europeană de resurse umane țintește Aradul, cu muncitori asiatici
Articolul următor
„Porumbeii” au ieșit în parc să ne ciripească despre Falcă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…