[ACTUALIZARE] Seară plină de emoție și încărcare sufletească la concertul caritabil de colinde „Nu uita când ești voios, române să fii bun!”

img 8610 1 e1576135071933
Distribuie:

 

[ACTUALIZARE]

Nu uita când ești voios, române să fii bun!
Așa s-a numit concertul caritabil de aseară de la Biserica Ortodoxă Sf. Andrei Micălaca Nouă, concert aflat la a doua ediție. Într-o atmosferă plină de emoție și căldură sufletească, Corul Eutherpe al Colegiului de Arte Sabin Drăgoi, condus de doamna profesor Cristina Cameniță a ținut un concert de colinde, un concert caritabil, într-un locaș sfânt, deosebit de frumos. Concertul a fost organizat de Lions Club Arad 2007, cu sprijinul Corului Eutherpe și al preotului paroh Gheorghe Oprea, având drept scop strângerea de fonduri pentru a desfășura activități cu copiii de la „Centrul de Recuperare pentru copii” Lipova.
A fost din nou o seară plină de emoție și încărcare sufletească, de comuniune între oameni și de empatie pentru cei mai puțin norocoși. Aseară participanții ne-au arătat că Da, Românul este bun nu numai când este voios, că Da, Românul este sensibil la nevoile semenilor săi!

img 8608 e1576134816435

img 8610 e1576134844778

Lions Club Arad 2007 mulțumește tuturor pentru implicarea și participarea la acest eveniment și le urează Sărbători binecuvântate tuturor participanților!

***

În 2019, Asociația Lions Clubs Internațional este cea mai mare organizaţie de voluntari din lume. Este prezentă în peste 200 de ţări, cu peste 45.000 de cluburi şi peste 1.400.000 de membri si a servit peste 120.000.000 de oameni de pretutindeni. În România, Districtul Lions 124, înființat în 1994, este format din 65 de cluburi în care activează peste 1.300 de membri.

Misiunea Cluburilor Lions este crearea şi menţinerea unui spirit de înțelegere între toţi oamenii prin oferirea voluntară de sprijin umanitar, celor aflați in nevoie.

Membrii Lions contribuie zi de zi la realizarea acestei generoase misiuni prin implicarea în comunitate şi prin cooperare cu alte cluburi din țară și de peste hotare.

Lions înseamnă a oferi şanse unui tânăr talentat, a face o bucurie unei persoane vârstnice, înseamnă a oferi speranţă celor mai puţin norocoşi. Lions înseamnă un zâmbet pe buzele unui copil orfan, un licăr de lumină în ochii unei persoane cu probleme de vedere sau sprijin pentru persoanele cu handicap.
Pentru membrii Lions „NOI SERVIM” este mai mult decât un motto. Este o prioritate și o filosofie.

**********************

TITLUL INIȚIAL (10.12.2019):  „Nu uita când ești voios, române, să fii bun!” – concertul caritabil de colinde organizat și în acest an de „Lions Club Arad 2007”

„Lions Club Arad 2007”  ne invită, ca în fiecare an în preajma Sărbătorilor de iarnă, să ne amintim de calitatea noastră umană, sensibilă,  și să participăm împreună la concertul caritabil de colinde care va avea loc în data de 11.12.2019.

Evenimentul se va organiza în lăcașul sfânt al Bisericii Ortodoxe „Sfântul Andrei” – Micalaca Nouă iar colindătorii sunt membri Corului Eutherpe al Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” sub bagheta doamnei profesor Cristina Cameniță.

Donația minimă de persoană este 20 de lei iar cu fondurile strânse se va organiza o acțiune in beneficiul copiiilor de la Centru de Recuperare pentru Copii din Lipova.

afis concertcaritabil

Categorie: Știri
Etichete: Bisericii Ortodoxe „Sfântul Andrei” - Micalaca Nouă, concert caritabil de colinde, Corul Eutherpe al Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi”, Lions Club Arad 2007
Distribuie:
Articolul anterior
Dana DODEAN și Cosmin KRUPLA sunt SPORTIVII ANULUI la CSM Arad
Articolul următor
[Teatrul Național Timișoara] „Prometeu înlănțuit ” – spectacol emblematic în contextul aniversării celor trei decenii de la Revoluția din Decembrie 1989

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

actiune santana4 large

Acțiune a polițiștilor, la Sântana

Polițiștii orașului Sântana a desfășurat o acțiune, la data de 21 aprilie a.c., împreună cu polițiștii orașului Pâncota, Serviciul Rutier și Secția 3 Rurală Chișineu-Criș. În cadrul acțiunii, desfășurată pe…