[ACTUALIZARE] Soțul violent al polițistei din Sebiș nu mai are voie să se apropie vreme de 6 luni la mai puțin de 200 de metri de „iubirea vieții sale”. Judecătoria Gurahonț i-a desenat traseul și i-a curățat memoria de „amintiri dureroase”

ghita serac - roxana
Distribuie:

Serac Ghiţă Cătălin a scăpat cu puțin, la ce tămbălău a făcut – pentru că, la rigoare, putea fi încătușat, reținut și propus pentru arestare pentru infracțiunea de ultraj cu violență…
Probabil că nici femeia, nici colegii săi polițiști și cu atât mai mult el nu își dorea o și mai mare hărmălaie în jurul subiectului despre care se bârfește cel mai mult în ultimele zile în zona Almaș – Buteni – Sebiș.
Și-a scos de pe facebook toate pozele cu ea și… aia e: se plimbă prin alte birturi.

Un magistrat de la Judecătoria Gurahonț i-a dat următoarea sentință, cu care a fost de acord până și el, necontestând-o la Tribunalul Arad:

„Admite cererea formulată de petentul Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, în numele intimaţilor S. R. L., U. M. A., U. M. şi U. L. şi în consecinţă: Emite Ordinul de Protecţie împotriva intimatului Serac Ghiţă Cătălin, prin care, pentru o perioadă de 6 (şase) luni, se dispun următoarele măsuri:
– obligarea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime determinate faţă de victime – 200 de metri;
– obligarea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime determinate faţă de reşedinţa, locul de muncă sau unitatea de învăţământ a persoanelor protejate, respectiv domiciliul victimelor; Grădiniţa cu program normal din Almaş, judeţul Arad – locul de muncă al victimei U. M.; Liceul Industrial Sebiş, din Sebiş, Bulevardul Victoriei, nr. 7, judeţul Arad – locul de muncă al victimei U. L.;
-interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victimele.
Prezentul ordin de protecţie este executoriu, se pune în executare de îndată şi se comunică de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ. Încălcarea oricăreia din măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune.” – este decizia  Judecătoriei Gurahonț.

……………………………………………..

[BREAKING NEWS] – 13 iunie, ora 8.30 – Soțul violent al unei polițiste din Sebiș a fost împușcat în picior de un coleg al acesteia

E împânzit Sebișul de poliție după ce azi-noapte (ora 5.30 – editare ulterioară), Ghiță Serac, cunoscut ca afacerist mărunt spre mediu în zonă, a fost împușcat în picior de un coleg al soției sale, polițistă în cadrul Poliției Orașului Sebiș.
Incidentul s-a petrecut ca urmare a încălcării ordinului de protecție eliberat pe numele acestuia de Judecătoria arondată, care a degenerat într-un scandal cu violențe. Individul nu s-a supus niciunei încercări de liniștire, a devenit violent și cu oamenii legii și nici după ce a fost „spray”-at nu s-a liniștit, așa încât polițistul a fost nevoit să uzeze de arma din dotare.

E știut în oraș că polițista era supusă de cel cu care-și împărțea viața la rele tratamente, că Ghiță Serac nu era un ins tocmai frecventabil – a avut mai multe dosare pentru braconaj și fapte cu violență (7, mai precis), este un băutor „fruntaș” cu un comportament deviant etc.

Bărbatul a fost dus la spital cu plagă împușcată la gamba dreaptă, fără retenție de glonț și nu cunoaștem încă starea sa și restul detaliilor evenimentului, dar vom reveni cu informații imediat ce le aflăm.

[ACTUALIZARE] – ora 11.10 – COMUNICAT DE PRESĂ

În dimineața de 13 iunie a.c., în jurul orei 5.30, polițiștii din Sebiș au fost solicitați să intervină la aplanarea unui scandal în familie, în Sebiș.

La sosirea polițiștilor, bărbatul nu mai era la fața locului, fiind demarate procedurile pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul de 38 de ani, din Sebiș, a revenit la locul faptei, pe fondul consumului de alcool manifestându-se violent față de unul din polițiști.

Întrucât bărbatul continua să se manifeste violent, încercând să ia pistolul unuia dintre polițiști, pentru imobilizarea acestuia s-a impus folosirea spray-ului din dotare.

Prima măsură a fost fără efect, iar polițistul a folosit pistolul din dotare, după efectuarea unui foc de armă în plan vertical, fiind tras un foc în direcția bărbatului recalcitrant, acesta fiind rănit în zona picioarelor.

Bărbatul a fost ulterior încătușat și preluat de un echipaj al ambulanței, fiind transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț.

Biroul de presă al I.P.J. Arad

 

 

Categorie: Știri
Etichete: Ghita Serac, impuscat in picior, IPJ Arad, Sebis, violenta in familie
Distribuie:
Articolul anterior
Pariurile Pro si Contra explicate
Articolul următor
Sâmbătă „crazy” la Glasspandoor. Multe categorii de produse la preț redus cu 50%. [VEZI REGULAMENT]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

baqcalaureat 2024 large

Încep probele de la BACALAUREAT 2024

Luni, 17 iunie, Bacalaureatul 2024 începe cu probele de competenţe. În județul Arad, un sfert dintre elevii care au terminat clasa a XII-a nu s-au înscris la Bacalaureat. Potrivit declarațiilor…