[ACTUALIZRE] Adrian Wiener îi poate lua locul Vlad Voiculescu… dacă rezolvă să treacă la de la USR la PLUS fără să „bată la ochi”

20201223 adi wiener
Distribuie:

 

„Deputatul USR Adrian Wiener este una dintre opțiune Alianței USR PLUS pentru postul de ministru al Sănătății după demiterea lui Vlad Voiculescu”, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

El a fost candidatul USR PLUS la Primăria Arad, dar a pierdut în fața PNL și apoi a intrat în Parlament.

Ocuparea postului de ministru al Sănătății va face însă obiectul negocierilor din Alianța USR PLUS, dat fiind că postul revenise PLUS, iar Wiener este membru USR.

[TITLUL INIȚIAL – ora 11.20]

Inevitavbilul s-a produs: Cîțu l-a revocat din funcția de Ministru al Sănătății pe Vlăduț „la pachet” cu Andreea Moldovan

Guvernul României a anunțat astăzi, pe pagina oficială de Facebook, prin vocea Premierului Florin Cîţu următoarele: Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi.”

voiculescu demis

Dacă președintele Klaus Iohannis va admite cererea primului-său ministru – ceea ce nimeni nu se-ndoiește că se va întâmpla -, demnitatea de Ministru al Sănătății o va prelua viceprim-ministrul Dan Barna – conform legii, pe o durată nu mai mare decât 45 de zile.

Categorie: Politice
Etichete: Florin Cîțu, vlad voiculescu
Distribuie:
Articolul anterior
De la CONSTITUȚIE citire
Articolul următor
„Misiune îndeplinită!”: Batalionul de Protecție a Forței „Golden Lions” revine acasă, în Cetatea Aradului, după 6 luni de misiune în Afganistan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie