Adjunctul șefului misiunii diplomatice a SUA, Dean Thompson, vine la Biblioteca Județeană Arad

dean thompson
Distribuie:

 

Drumul spre Casa Albă – prezentare susținută de domnul Dean Thompson

Biblioteca Județeană, împreună cu Ambasada Statelor Unite, organizează o întâlnire cu diplomatul Dean Thompson, adjunctul şefului misiunii diplomatice a SUA. Invitatul nostru va susține o prezentare, în limba engleză, cu tema „Drumul spre Casa Albă”. Publicul-țintă: liceeni arădeni cunoscători ai limbii engleze și interesați de aspecte ale democrației americane. În acest sens, sunt invitați, cu precădere, elevi de la Colegiul Naţional „Preparandia – Dimitrie Ţichindeal”, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” și Colegiul Național „Vasile Goldiș”.

Întâlnirea va avea loc joi 22 septembrie ora 13.30 la Sala Concordia.

Adjunctul şefului misiunii diplomatice a SUA, domnul Dean Thompson este membru al Senior Foreign Service (membru de grad superior al corpului diplomatic) şi are 20 de ani de experienţă în diplomaţia americană. În ultimii ani, domnul Thompson a fost Consul General la Calcutta, în India, şi Consilier Economic şi comercial la Ambasada SUA din Colombo, Sri Lanka. Înainte de a deveni membru al Corpului diplomatic, domnul Thompson a lucrat la Cabinetul Secretarului Apărării, în probleme de negociere în domeniul securităţii europene.

Categorie: Știri
Distribuie:
Articolul anterior
Eu pe cine semnez?
Articolul următor
O „bombă fără ceas” a explodat luni seara, în Gai, la un depozit de rable și butelii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…