Adrian Wiener este VICEPREȘEDINTELE Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților

20201223 adi wiener
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Adrian Wiener, vicepreședintele comisiei pentru sănătate din Camera Deputaților

Medicul Adrian Wiener a fost ales vicepreședinte al comisiei pentru sănătate din Camera Deputaților. Ocuparea acestei poziție este un prim pas către implementarea pe cale legislativă a reformelor asumate de USR PLUS în domeniul sănătății.

Adrian Wiener, deputat USR PLUS: „Mă bucură încrederea pe care mi-au arătat-o colegii, care m-au ales în această funcție. Din punctul meu de vedere, urmează o perioadă dificilă, în care trebuie să primeze agenda reformatoare. Camera deputaților este for decizional pentru domeniul sănătății, așa că va fi mult de lucru.

Suntem deciși să asigurăm suportul legislativ necesar guvernării. Principalele direcții în care vom direcționa eforturile noastre sunt asigurarea unui mecanism modern și eficient de finanțare, dublat de reforme care să conducă la descentralizare și la responsabilizarea deciziilor din sistem.

Voi căuta să finalizez proiectele începute în cei patru ani precedenți, care acum sunt blocate în diverse stadii ale procesului legislativ. Sunt proiecte importante, care vizează restrângerea accesului tinerilor și adolescenților la fumat, o dietă mai sănătoasă, bazată în principal pe o informare facilă a consumatorilor și altele.

Momentan, sunt angrenat în audierea miniștrilor din noul guvern, pentru care sperăm că vom avea o investitură chiar în această seară. La comisia de sănătate va veni Vlad Voiculescu, propunerea USR PLUS pentru ministerul sănătății.”

Categorie: Politice
Etichete: Adrian Wiener, poilitica arad, usr arad, vicepreședintele comisiei pentru sănătate din Camera Deputaților
Distribuie:
Articolul anterior
Traficant de droguri din Felnac, căutat de autoritățile din Spania… depistat la el acasă și plasat în ARESTUL IPJ Arad
Articolul următor
Mihai Fifor: „Austeritatea vine odată cu noul Guvern de sărăcie națională!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie