ALDE și-a lansat OFICIAL candidații la EUROPARLAMENTARE. Discursul arădeanului Virgil Silviu DIMA a sintetizat programul partidului care se dorește a fi „forța LIBERALĂ care susține OAMENII de AFACERI ai României”

virgil silviu dima 3
Distribuie:

 

„La Timișoara, în prezența unui public numeros de peste 1500 de membri, cu prilejul lansării regionale a candidaților ALDE pentru alegerile Europarlamentare din 26 Mai, am fost prezentat oficial ca și candidat pentru funcția de parlamentar în Parlamentul European” – a scris președintele Organizației de Tineret a ALDE Arad, Virgil Silviu Dima imediat după încheierea întâlnirii. 

Nume „cu greutate” din politica românească precum, Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Chițoiu, Varujan Vosganian, Norica Nicolai sau Andrei Gerea au fost prezente la acest eveniment, care pentru partidul din coaliția aflată la guvernare, reprezintă un moment important al  partidului care se dorește a fi „prima forță liberală” a României.

„Doresc să mulțumesc celui care m-a încurajat să fac pasul în politică, Dl-ui Deputat Eusebiu Pistru, și care mă susține în toate proiectele politice și sociale. De asemenea, mulțumirile mele se îndreaptă către toți membrii ALDE Arad alături de care muncesc zi de zi pentru bunăstarea locuitorilor județului Arad. Oamenii din ALDE Arad sunt cei alături de care am cunoscut pentru prima dată gustul victoriei în politică, de aceea țin să le mulțumesc în mod special și să îi asigur de tot sprijinul meu.” – a spus candidatul ALDE pentru Parlamentul European aflat pe poziția 38.

Deputatul Eusebiu Pistru se află pe LOCUL 8 a listei propuse de ALDE electoratului pentru scrutinul din 26 mai, 2019 și are șanse mari să prindă un loc în P.E., fiind considerat reformatorul, pe plan local, al formațiunii a cărei conducere a preluat-o în urmă cu aproximativ un an.

Urmăriți în atașamentul video discursul lui Virgil Silviu Dima de la tribuna oficială în fața a 1500 de oameni.

Categorie: Știri
Etichete: deputat Eusebiu Pistru, președintele Organizației de Tineret a ALDE Arad, Virgil Silviu Dima
Distribuie:
Articolul anterior
Ingrid Iordache (TSD Arad): „Programul de GRANTURI de care pot beneficia tinerii absolvenţi de liceu cu rezultate DEOSEBITE devine mai atractiv şi mai uşor de accesat”
Articolul următor
Când vezi COPII entuziasmați de BIBLIOTECĂ și constați că „nimic nu se derulează în gol”… e „Școala ALTFEL”

1 comentariu. Leave new

  • avatar of florea virgil
    florea virgil
    15 aprilie 2019 17:19

    Niciodată o echipă de partid nu va putea să cuprindă doar oameni în care poți să ai încredere. În ceea ce mă privește aș fi gata să votez ALDE, însă prezența lui Chițoiu în rândurile acestui partid mă face să mă mai gândesc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie