Alexandru Tiberiu Dekany: Liderii PNL se bat pentru putere în partid în timp ce inundațiile îi afectează pe români

tibi dekany
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Alexandru Tiberiu Dekany: Liderii PNL se bat pentru putere în partid în timp ce inundațiile îi afectează pe români


Asistăm în ultimele zile la un fenomen îngrijorător: inundațiile catastrofale afectează mare parte din țară iar liderii principalului partid de guvernământ se atacă pe toate căile în tentativa lor de a câștiga puterea în propriul partid. Bătălia pentru putere din PNL pune România pe pauză. În vreme ce situații disperate au loc în întreaga țară cauzate de fenomenele extreme, liderii partidului de guvernământ par a fi mai preocupați de lupta lor internă. Dacă liberalii au probleme electorale interne, colegii lor de coaliție de la USR-PLUS par la fel de dezinteresați de soarta țării.

„Dacă în cazul PNL putem să găsim o explicație legată de lipsa de reacție în fața unei situații extrem de dificilă pentru români, în privința partenerilor de coaliție de la USR nu putem identifica vreo scuză. Ați văzut cumva vreun lider USR – PLUS să își pună cizmele în picioare și să meargă în zonele afectate de inundații? L-ați văzut pe vicepremierul Barna să dea dovadă de empatie față de români? Ați văzut vreun ministru al USR – PLUS să se arate îngrijorat de soarta a milioane de români? Nu!

Ministrul Drulă de la Transporturi era mai preocupat să își facă poze pe șantiere. Ministrul Sănătății, doamna Mihăilă, susținea conferințe de presă la un pupitru montat invers. Restul liderilor USR – PLUS nici nu s-au arătat public. Incapacitatea guvernanților de a înțelege că este nevoie de sprijin pentru români, de empatie, de grijă pentru aceștia, ne arată că preocuparea celor care ne conduc este doar pentru binele lor și doar al lor”, a declarat Alexandru Tiberiu Dekany, prim-vicepreședinte ALDE.


 

Categorie: Politice
Etichete: alegeri interne pnl, Alexandru Tiberiu Dekany, inundatii, PNL, prim-vicepreședinte ALDE, USR PLUS
Distribuie:
Articolul anterior
Mihai Fifor: PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu
Articolul următor
[ACTUALIZARE 2] Un ziarist-localnic care a asistat la căutările trupului tânărului înecat în Crișul Alb: „Doamne ocrotește-i pe toți românii și îi iartă pe cei care ne batjocoresc cu astfel de PROTOCOALE care l-au ucis pe Tavi, proaspăt adoptat de sătenii din Revetiș”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie