Alexandru Vlasiu: „Cine nu poate să doarmă de grija președintelui UNPR?”

Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – UNPR]

Primesc pe mail de la colegii din țară o adresă emisă către prefecturi prin care li se aduce la cunoștință prefecților cine este „președintele UNPR”  în județ și că acel „președinte” este singurul care… nu-știu-ce. Las la o parte falsul grosolan al semnatarului, care semnează cu data de 25 noiembrie știind că din data de 27 octombrie este membru și candidat pe listele altui partid. Pot să înțeleg disperarea dinaintea alegerilor. Dar nu înțeleg ce treabă au prefecții și de ce nu ar trebui să doarmă de grija președintelui UNPR din județul respectiv .

Motivația gestului la limita legii are însă o explicație. Tentativa de a manipula consilierii și membrii UNPR și de a-i duce, folosind minciuna cu „fuziunea”, să voteze cu un partidulet de dreapta.

Pentru a evita orice urmă de confuzie, vreau să le reamintesc tuturor membrilor UNPR prevederile Statutului UNPR (statutul unui partid este „constituția” acelui partid) art 47. Orice vorbă în plus este de prisos. Suntem un partid de centru și, în lipsa listelor proprii de candidați, nu putem vota decât candidați serioși. Orice membru UNPR care susține, sub orice formă, un partid popular, ori a ajuns din greșeală în UNPR, ori este manipulat, ori are interese personale proprii… În toate cele trei cazuri, dovada corectitudinii ar fi sa demisioneze din UNPR și să se alăture oricui dorește. E o țară liberă, care respectă dreptul fiecăruia de a decide. Și încă ceva: jocul la două capete („vedem ce iese și ne dăm cu cine câștigă”) este păgubos și degradant. Niciodată, un om cu două fețe nu va fi respectat. Doar folosit.

Alexandru Vlasiu, purtător de cuvânt, UNPR.

Categorie: Știri
Etichete: alegeri, Alexandru Vlasiu, comunicat, prececți, UNPR
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Chiar nu l-au uitat! O GALERIE FOTO impresionantă de la antrenamentul IN MEMORIAM MIHAI BOTEZ
Articolul următor
Peste 10.000 de jandarmi sunt mobilizați cu ocazia alegerilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie