Alpinistul Zsolt Torok escaladează POLITICA. Cât faci din Patagonia până la sediul USR Arad? – vă explică el însuși…

zsolt torok
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ] Zsolt Torok prezintă ascensiunea sa din  Patagonia la sediul USR Arad

Organizația locală a Uniunii Salvați România vă invită vineri, 23.02.2018, de la orele 18:00, la sediul USR din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4, pentru a participa la prezentarea susținută de cunoscutul alpinist arădean, Zsolt Torok.

Alături de partenerul său, Vlad Căpușan, Zsolt a reușit o performanță sportivă remarcabilă, ascensiunea vârfului Cerro Torre, din Patagonia. Aflat într-o zonă faimoasă pentru vremea instabilă, pentru vântul puternic și rarele ferestre de calm disponibile, acest vârf reprezintă un ideal visat de nenumărați alpiniști, atins de puțini dintre ei. Colegul nostru Zsolt vă va prezenta istoricul reușitei, efortul și pregătirea necesară, precum și bucuria succesului.

Zsolt Torok, USR Arad: „S-ar putea ca în ochii unora să fiu un alpinist atipic, mult prea comunicativ, dar nu e o problema: îmi asum ceea ce sunt. Bucuria și trăirile profunde erau întotdeauna mai mari decât orice regulă, scrisă sau nescrisă. Dacă măcar o mica parte din ceea ce am văzut am reușit sa redau prin cuvinte, simt că bucuria de pe vârf a fost adusă Acasă. Tot ce pot spune este ca dincolo de interviuri, declarații, lupte pentru supraviețuire, atât pe munte cât și în societate, mergem înainte. E tot ce contează.”

Categorie: Știri
Etichete: patagonia, politica arad, usr arad, Zsolt Torok
Distribuie:
Articolul anterior
[FILM] Anatomia satirică a terorii
Articolul următor
Treaba voastră dacă vă gândiți la PROSTII, dar… Claudia Boghicevici vrea să facă trotuarul la Conop!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie