[ANUNȚ] Curs de CONTABIL organizat de Camera de Comerț Arad. Vezi CONDIȚII

ccia foto
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – CAMERA DE COMERŢ ARAD]

CURS DE CONTABIL LA CAMERA DE COMERŢ ARAD

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin Centrul de Formare Profesională, organizează în perioada 1 octombrie  – 12 decembrie  2018 curs de CONTABIL – cod COR 331 302.

La finalizarea cursului se dobândesc cunoștințe privitoare la: planificarea activității contabile; dezvoltarea profesională; întocmirea/completarea documentelor primare; contarea operațiunilor patrimoniale; efectuarea de calcule specifice; completarea registrelor contabile; întocmirea balanței de verificare; evaluarea patrimonială; întocmirea bilanțului contabil, tansmiterea documentelor specifice, utilizarea PC-ului.

Vă reamintim faptul că în conformitate cu art.34 din OG.129/2000 republicată, cheltuielile pentru formarea profesională a salariaților se deduc, după caz, din impozitul pe profit, sau din impozitul pe venit”, declară Carmen Crișan – manager CFP din cadrul CCIA Arad.

„În cadrul unei societăți comerciale este esențială existența unei contabilități performante, rolul acesteia fiind de a înregistra operațiile economice, de a întocmi documentele contabile de sinteză și de a interpreta rezultatele activității economice a societății”, declară domnul Gheorghe Seculici – Președinte CCIA Arad.

Absolvirea unui astfel de curs oferă reale oportunităţi de angajare pentru toţi cei care-l studiază.  Cursanții absolvenți pot opta fie pentru angajarea în marile companii, fie au posibilitatea de a lucra pe cont propriu.

Condiții de înscriere: studii medii (absolvent de liceu)

Lector curs: prof. Stoiadin Gabriela – formator autorizat, profesor contabilitate, grad didactic 1, expert contabil, manager, formator proiecte cu finantare europeană

Actele necesare (în copie): BI/CI, diplomă de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

Discounturi:

-10% membri CCIA ARAD
-10% pentru 2 persoane înscrise simultan de la aceeași firmă

Pentru înscrieri vă rugăm să ne contactaţi la telefon: 0730.188.299, email: [email protected], persoană de contact: prof. Carmen Crișan – Manager CFP – CCIA Arad.

 

Biroul de presă al CCIA Arad

 

Categorie: Știri
Etichete: camera de comert, CCIA Arad, Centrul de Formare Profesională, Contabil, contabilitate, curs, Gheorghe Seculici, Industrie și Agricultură a Județului Arad
Distribuie:
Articolul anterior
I’M WITH STUPID
Articolul următor
NEXT LEVEL în lupta cu AMBROZIA: Membri ai grupului de lucru privind combaterea ambroziei o stârpesc cu afișe, pliante și acțiuni de informare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie