ANUNȚ – intenție obținere Aviz de Gospodărirea Apelor

avizului de mediu
Distribuie:

 

Covaci Flavius-Andrei și soția Covaci Alexandra-Oana cu domiciliul în mun. Arad, str. Buzias, nr. 15, jud. Arad intenționează să solicite de la ABA Crișuri Oradea obținerea unui Aviz de gospodărirea apelor pentru investiția ,,PUZ- – zona cu funcțiunea de locuire” în extravilanul loc. Covăsânț, CF 303362, com. Covăsânț.

Această investiție este o investiție nouă. Ca rezultat al procesului de realizare a investiției vor rezulta ape uzate care vor fi dirijate către stația de epurare din loc. Covăsânț.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa sus menționată sau pot înainta observații în termen de 5 zile de la data publicării la A.B.A. Crișuri, str. I. Bogdan, nr. 35, mun. Oradea, jud. Bihor.

 

Categorie: Știri
Etichete: A.B.A. Crisuri, Aviz de gospodărirea apelor, Covaci Alexandra-Oana, Covaci Flavius-Andrei, Covasant
Distribuie:
Articolul anterior
Cei care intră în România trebuie să completeze, în aplicația Covid-SAFE@Frontieră, declarația obligatorie solicitată de DSP [VEZI DETALII]
Articolul următor
Ilie Cheșa: „De ce arădenii nu au dreptul să știe cum va arăta tabloul taxelor și impozitelor pe anul în curs?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie