Arădeanca Andreea Cormier-Wacker – designer vestimentar de talie internațională: „Tot ce vine din inimă este protejat de iubire”

andreea cormier cover scaled
Distribuie:
Andreea Cormier-Wacker este un designer vestimentar de talie internațională pe care cu toții ne-am dori să-l avem acasă.

Este o arădeancă plină de optimism, plină de iubire și dăruire, sentimente care se oglindesc în creațiile sale vestimentare absolut uimitoare, parcă rupte din basme, ținute la care visează orice femeie.

Ne-am propus s-o cunoașteți și voi, nu doar personalități ca Al Pacino, Albano, Plácido Domingo sau Demetra Hampton, care au cunoscut-o deja.

A creat vestimentații pentru prezentatoare TV foarte cunoscute, precum Floriana Rignarese și Cinzia Profita. De asemenea, Miss Italia Samantha Ferrari, Miss Cannes Fashion Days Anais Zwald, Miss Aruba, Miss Ohio, Jenaya Lee 2 ×Guiness Record Book au purtat vestimentațiile create de arădeanca Andreea Cormier.

A avut numeroase colaborări și evenimente la care a participat, unul dintre ele fiind Milano Fashion Week Norberto Wittwer, alături de Monica Foglia, Prassana Weersooriya, în prezentarea accesoriilor și poșetelor marca Bulgari sau Wass Milano, Tailor Tom Ford,  Tiziana di Meo, Emy Lee Geneva sau Ugo Autuori.

Andreea Cormier este foarte cunoscută și de nume mari din presă, precum Pino Atanassio și Umberto Mortelliti, doi dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Italia.

Și, nu în ultimul rând, printre apropiații Andreei, care îi apreciază foarte mult atât munca și creațiile vestimentare dar și exuberanta ei personalitate sunt și Runa Sarma India, Ioana Albada Dubai și Ana-Maria Simion, organizatoare de evenimente de anvergură din Dubai.

andreea cormier wacker

Ea este Andreea Cormier, arădeanca revenită acasă

„Provin dintr-o familie de doctori și profesori. Am venit pe lume, pe neașteptate, dar pentru părinții mei am fost miracolul lor. Mama lucra la Centrul de Calcul și își dorea mereu să am o altă meserie față de cea pe care eu mi-am ales-o. Din păcate, mama mea, ființa cea mai dragă din viața mea a plecat printre îngeri, mult prea devreme, pe când eu aveam cea mai mare nevoie de ea, la doar 13 ani ai mei.

Eu mi-am început cariera în teatru, la o vârstă foarte fragedă, la Arad. Apoi am plecat la București, unde mi-am continuat studiile la „Teatrul Constantin Tănase” alături de mentorii mei și directorii artistici, cu care mergeam în turnee la vremea aceea, având multe spectacole naționale, alături de nume mari, precum regretata Stela Popescu și îndrăgitul, inegalabilul actor Alexandru Arșinel.

La vârsta de 20 de ani am plecat din România în Canada, prin Agenția „Mangolia”. După spectacolele de cabaret la care participam, nu m-am gândit niciodată că destinul meu urma să se schimbe brusc, iar eu voi porni pe un alt drum, ce avea să fie un drum de vis, plin de realizări și împliniri. Dar Dumnezeu are un plan pentru noi toți!

Așadar am început să fac modelling cu jumătate de normă. Nu mi-a fost tocmai ușor și așa am început să-mi creez propriile haine de gală, (încă de pe timpul când activam la Teatru). La un moment dat am început să cochetez mult cu fotografia, fiind acceptată la nivel internațional și așa am revenit în Germania. Aici era familia mea.”

Dar niciodată nu și-a uitat orașul natal, Arad

„Deseori am revenit acasă, locul unde m-am simțit fericită ori de câte ori îl revedeam. Dorul de casă m-a măcinat constant, dar și impulsul care m-a făcut să fiu acum, aici, din nou: acasă la Arad. Știam că acomodarea va fi grea, dar venirea pe lume a fetiței mele a fost o magie! Ea a adus puterea de convingere de a rămâne și în Arad, nu doar în Germania, fiind încă model internațional la vremea aceea. Ceea ce urmează să vă spun este dovada clară că viața noastră are un destin și norocul nostru poate bate la ușa fiecăruia dintre noi, uneori așa când nici nu te aștepți.”

De la o poză care a ajuns virală în mediul online, la titlul de Miss International Super Model 2020 Fantasia Veneziana a fost doar un pas

„La un moment dat, o imagine de la botezul fiicei mele a ajuns virală, fiind văzută de persoane extrem de importante în lumea modei. Așa am fost selectată să particip la un concurs din America. Nu-mi venea să cred, eram extrem de fericită. Așa am ajuns să câștig titlul de „Miss International Super Model 2020 Fantasia Veneziana”, fiind încoronată în Italia.

andreea cormier fashion 8

Această experiență mi-a schimbat complet viața în bine! Am continuat să-mi creez propriile ținute și să le port la tot felul de ședințe li evenimente la care luam parte. În doar câteva luni, la provocarea unei doamne care este și un cunoscut designer vestimentar în New York, în anul 2020 mi-am lansat propriul  brand  „Cormier Wacker Couture”, iar în anul 2021, mi-am lansat și o Revistă Internațională în acest domeniu, Fashion Flair Magazine.

fashion flair magazine

Datorită scumpei mele fiice Alys, datorită vieții noastre, familiei sunt gata să-mi antrenez sufletul în orice împrejurare pentru fericire, dar accept și dificultățile prin care trec pentru a o atinge. Sunt o romantică, dar și o luptătoare pentru romantism. Sunt un visător profund și mă lupt în mod constant să-mi transform visele în realitate. Iubesc tot ce mă înconjoară. Iubesc cu pasiune tot ceea ce fac și mereu am crezut și cred în succes! Motto-ul meu: Tot ce vine din inimă este protejat de iubire!”

Andreea crede în această nouă aventură ca designer vestimentar internațional, ca PR, sau ca și Co Founder al Revistei internaționale Fashion Flair Magazine și transformă această provocare, cu dragoste, în realizări.

andreea cormier fashion 4

Călătorind cu familia sa, despre care spune că „este o binecuvântare”, îmbină munca cu dragostea, ceea ce stă la baza reușitei în tot ceea ce-și propune.

Acum, visul ei este să-i ghideze pe alții spre frumos și să le (re)construiască încrederea femeilor! Să le îmbrace nu doar pe gustul lor, ci să le scoată în evidență frumusețea.

Un alt motto al său este: „Fă-o cu atitudine, fă-o să strălucească!” (”Do it with attitude Make it shine!” ), cuvinte înșirate cu multă dragoste, dar și cu lacrimi în ochi datorită emoțiilor, de tânăra care a purtat cu mândrie pe marile scene și podium-uri din întreaga lume, și numele orașului nostru.

andreea cormier fashion 6

Premii și evenimente:

– Red Carpet del Cuore 2019 Naples

– Red Carpet del Amore, Andria 2020

– Fescina Award in 2020 Naples

– Europeean Award „Best Conteporary Design” -Milano Fashion Week,

– CatWalk of 5 Continents 2020 Milano

– Quando la Moda Sposa il Matrimonio 2021 Palazzo Del Cigole, primul eveniment aprobat de autorități în contextul pandemiei în anul 2021. În deschiderea acestui eveniment și-a prezentat colecția vestimentară, prima rochie fiind conceptul steagului Italian.

– Cannes Fashion Days / Festivalul de Film 2021 colaborări cu Bulgari purses

– Milano Fashion Week 2021, Rock Starr Media – Partner Fashion Flair Magazine

– Milano Fashion Week 2021, Wedding Circus Show Media Partner

– Geneva Premiu European BEST COCKTAIL dress

Apariții în REVISTE INTERNAȚIONALE  2021:

-2021 „Persone Di Talento”  Italy

– „Designers of Succes” France Paris

– Lux-eru Monaco

– Fantasia Veneziana New York, 2 coperte.

– Fashion Flair – 4 coperte și alte apariții în Anglia, New York și San Francisco

– Ferrari – colaborare Norberto Wittwer, Agenția de Modele Milano, ElyHAIr Agency.

Categorie: Lifestyle
Etichete: Andreea Cormier, Cormier Wacker Couture, creator de modă, fashion, Fashion Flair Magazine
Distribuie:
Articolul anterior
Vasile Dîncu: De la ROMÂNIA ABSENTĂ la POLITICA INUTILĂ
Articolul următor
Aradul în JURNALUL TEATRAL din Revista NEUMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…