Arădenii sunt din nou chemați să fie solidari cu Alexia, fetița din Gai, care la 12 ani luptă împotriva cancerului. Este necesară o nouă intervenție chirurgicală și costul acesteia este estimat la 25.000 euro

Distribuie:

 

Deși vremurile sunt grele pentru toți, există multă generozitate și dorință de a ajuta semenii. Cu respectarea măsurilor în vigoare, un nou eveniment caritabil va avea loc în această duminică în Parcul Orizont.
Comunicatul din partea organizatorilor:
Dragii noștri,
Vă așteptăm cu mare drag duminică, 24 octombrie, de la ora 12, în Parcul Orizont. Prietenii de la Înghețată Dominic vor găti un delicios ceaun (fasole cu ciolan) pe care îl vor servi cu 15 lei/porția. Banii rezultați din încasări vor merge către Alexia. Mai jos găsiți povestea ei:
Se împlinește un an de când familia Miklos luptă pentru Alexia, fiica lor de 12 ani diagnosticată cu tumoră malignă osoasă. Din generozitatea celor care ați fost mereu aproape, Alexia a reușit să beneficieze de intervenții chirurgicale și tratamente post-operatorii, atât în Viena cât și în Timișoara. 
La ultimul control, însă, au apărut două tumori (la șold și la axilă) pentru care este din nou nevoie de intervenție. 
Situația financiară este una teribil de grea pentru familie. Din păcate, din prima factură a rămas un rest de plată de 17.000 euro, iar depășirea termenului duce la implicarea unei firme de avocatură pentru recuperarea datoriei. 
Pe de altă parte, a doua intervenție este estimată la 25.000 euro. Pentru aceasta se fac eforturi de a asigura unui membru al familiei rezidență în Austria, astfel încât intervenția să fie la costuri minime. Însă, dacă va exista un dosar deschis pentru creanțe, familia nu mai are nicio șansă de a obține actele. 
Suntem într-o cursă contra cronometru, dar vă avem pe voi, oameni cu suflet care știu că un ajutor, cât de mic, nu este neînsemnat. 
Servirea se va face DOAR LA PACHET și cu respectarea măsurilor de prevenție a pandemiei. 
Vom încerca să organizăm și un mic bazar cu prăjituri, jucării, cărți, etc, pe care le puteți achiziționa pentru ajutor financiar. 
Vă mulțumim și vă așteptăm să facem o lume mai bună, împreună. Ne vedem duminică!
Iar pentru cei care doresc să doneze, dar nu pot participa la eveniment, acesta este contul Asociației Dalia, unde orice donație cu mențiunea ALEXIA va fi apreciată:
ASOCIATIA DALIA
CIF: 34385297
Cont euro: RO02BTRLEURCRT0291536101
Cont ron: RO52BTRLRONCRT0291536101
Cod SWIFT: BTRLRO22
Articol asociat:
Categorie: Știri
Etichete: alexia, Arad, caz umanitar, Parcul Orizont, strângere de fonduri
Distribuie:
Articolul anterior
Contractul pentru SALUBRIZARE Stradală și DESZĂPEZIRE în Municipiul Arad pentru următorii PATRU ANI este la TRANSPARENȚĂ până în 10 noiembrie. Miza – 20 de milioane de euro [DOCUMENT SCRIBD]
Articolul următor
„Interzicerea pentru o perioadă de 30 zile a circulației persoanelor în afara locuinței în intervalul orar 22,00-05,00” este FRAZA-CHEIE a următoarelor zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie