Asociația ARADUL FERICIT invită arădenii la târgul caritabil „O saltea la Adăpost” pentru persoanele găzduite la Adăpostul de Noapte

aradul fericit 640x360 1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

O saltea la Adăpost

În fiecare noapte friguroasă de iarnă, Direcţia de Asistenţă Socială Arad sprijină aproximativ 50 de persoane fără adăpost de pe raza Municipiului, oferindu-le găzduire în cadrul Adăpostului de Noapte, situat pe strada 6 Vânători, nr. 55. În această perioadă, una dintre nevoile de bază ale Adăpostului este achiziționarea a 50 de saltele noi, pentru a asigura condiții decente de odihnă persoanelor nevoiașe care folosesc acest loc ca și refugiu pe timp de iarnă.

Asociația Aradul Fericit invită arădenii la târgul caritabil „O saltea la Adăpost”!

Evenimentul va avea loc în Piața Avram Iancu, sâmbătă, 8 ianuarie 2022, începând cu orele 15:00, până la orele 21:00. În funcție de domeniul de activitate al participanților, le vom oferi vizitatorilor oportunitatea de a achiziționa o gamă diversificată de produse, de la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, până la bijuterii, decorațiuni, jucării, produse naturale de îngrijire, cărți, produse hand-made etc.

Te încurajăm să fii parte împreună cu noi la un eveniment care susține nevoile unei categorii sociale vulnerabile din Arad. Dăruind din timpul și resursele noastre pentru a participa la acest târg caritabil, nu numai că vom contribui la o schimbare benefică în viața Aradului, ci de asemenea ne vom bucura de o stare de mulțumire sufletească, știind că am susținut în mod practic o cauză bună.

În același timp, încurajăm și implicarea copiilor în acest proiect caritabil, ei având șansa să practice valorile generozitatii și ale întrajutorării. Cei mici pot confecționa acasă obiecte de lucru manual, pe care le vor aduce la târg, unde acestea se vor oferi spre vânzare. Valoarea educativă a unui târg caritabil este aceea de a ne învăța că și noi putem aduce o schimbare pozitivă în lume, chiar și prin cea mai mică contribuție posibilă. Copiii noștri nu sunt niciodată prea mici să îi ajute pe semenii lor aflați în nevoie.

Pentru ca experiența tuturor participanților să fie una cât mai plăcută, pe parcursul târgului vom beneficia și de muzică live. În plus, participanții la târg se vor mai putea bucura de activități precum pictura pe față, colțul fotografiei, etc.

Intrarea este gratuită atât pentru vizitatori, cât și pentru participanți. Evenimentul se va desfășura în aer liber și va respecta măsurile de siguranță impuse de contextul pandemiei de coronavirus.

Participă și tu alături de Aradul Fericit la târgul „O saltea la Adăpost” și fii o inspirație pentru cei din jur în a face bine la modul cel mai frumos și util. Te așteptăm!

Ne puteți contacta pe pagina de facebook www.facebook.com/aradulfericit, pe email [email protected] sau telefonic, la numărul 0757 323 122.

saltea2

Categorie: Știri
Etichete: adapostul de noapte arad, Asociația Aradul Fericit, Cristian Galea, Direcția de Asistență Socială Arad, „O saltea la Adăpost”
Distribuie:
Articolul anterior
Fostul președinte al Tribunalului Arad, Sandor Ottó Szép – secretar de Stat în Ministerul Justiției din partea PSD
Articolul următor
Cookie, un cățel de 9 ani care de revelion, speriat de pocnitori și artificii, a fugit pe străzi, a fost găsit la 10 kilometri de casă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

hot bicicleta

Se mai și prind hoți de biciclete…

Bănuit de furt calificat, identificat În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Chișineu-Criș a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din localitate, care, la data de 23 septembrie…

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD