Asociația „Gai, Cartierul Nostru” face apel la solidaritate. De această dată, este vorba de două familii din cartier afectate de un incendiu

parc_gai
Distribuie:
Acțiune caritabilă pentru ajutarea familiilor afectate de incendiul din Gai

Cu câteva zile în urmă am scris despre incendiul care a afectat două gospodării din cartierul Gai. Din fericire, nu au existat victime, însă pagubele materiale sunt considerabile.

Asociația „Gai, Cartierul Nostru” este și de această dată solidară cu cei aflați în nevoie, cu atât mai mult cu cât este vorba de două familii din cartier.

Președintele asociației, Flavius Dumitraș:

„Dragi prieteni,

Cum spunem noi de fiecare dată, o comunitate unită e o comunitate frumoasă iar în astfel de cazuri putem să contribuim fiecare câte puțin pentru a le ușura din povara financiară la care sunt supuși acum vecinii și prietenii noștri, prin acest mod încercând să le ducem și o alinare sufletească.

Asociația „Gai Cartierul Nostru” va organiza un eveniment caritabil în data de 23 iulie, în parcul din Gai, iar toți banii strânși vor fi donați către cele două familii pentru achiziția de materiale necesare reparațiilor celor două case.

Prietenul nostru Florin Alexandru ne va prepara fasole la ceaun începând cu ora 18.

Toți cei care doriți să contribuiți în vreun fel la organizarea evenimentului sunteți rugați să îmi scrieți un mesaj pe WathsApp la numărul de telefon 0722291722.

Toate cele bune!”

Articol asociat:

Un incendiu a izbucnit la anexa unei case din Gai. Cauza a fost un scurtcircuit electric și nu s-au înregistrat victime

Categorie: Știri
Etichete: asociatia Gai, Cartierul Gai Arad, cartierul nostru, eveniment caritabil, incendiul din Gai
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Incendiul de la capătul străzii „Bogdan Voievod” a fost lichidat după 5 ore de luptă cu jarul și scânteile. Au ars 4 hectare de vegetație uscată
Articolul următor
Un cetățean polonez de 53 de ani și-a pierdut viața într-un accident pe A1, în zona comunei Șagu, lovit de un coleg bulgar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie