Atâta pot – cu asta se laudă! Poliția Locală e mândră de sine că a ridicat ȘASE autovehicule, aplicând 13 sancțiuni pentru staționare interzisă

politia locala arad
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Șase autovehicule ridicate și 13 sancțiuni pentru staționare interzisă în acest week-end!

Un sfârșit de săptămână încărcat pentru polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației rutiere,  aceștia dând curs mai multor sesizări privind autovehiculele parcate în locuri nepermise.

Deși în zilele libere orașul este mai puțin aglomerat, cazurile de mașini ridicate și conducători auto sancționați se înregistrează continuu. În această situație se regăsesc șoferii care aleg să parcheze „pe unde apucă”: în fața porților de acces, în zone semnalizate cu indicatoare de parcare/oprire/staționare interzise, pe spații verzi, pe trecerea de pietoni, pe liniile de rulare a tramvaiului sau chiar pe trotuare.

Astfel, în numai trei zile, în urma sesizărilor transmise prin dispecerat, au fost ridicate de pe domeniul public 6 autovehicule și au fost întocmite 13 procese verbale de contravenție pentru oprire și staționare neregulamentară.

Sancțiunile se aplică având în vedere încălcarea art.143 din HGR nr. 13912006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a OUG nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

În acest sens, DGPL atrage atenția conducătorilor auto să respecte legislația referitoare la oprire și staționare și să țină cont de indicatoarele și marcajele rutiere, pentru a evita sancțiunile și chiar ridicarea autovehiculelor.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Categorie: Știri
Etichete: Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad, politia locala arad, stationare interzisa
Distribuie:
Articolul anterior
Controalele DSP Arad descoperă și exemple pozitive
Articolul următor
Adrian Țolea – vizavi de „canalizarea politică” a banilor: „Arădenii nu judecă intenții, ci fapte!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie