Camera de Comerț Arad inaugurează Proiectul de consultanță gratuită pentru antreprenori

ccia foto
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ] Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură a județului Arad sprijină antreprenoriatul

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad este fidelă misiunii sale de a sprijini mișcarea antreprenorială din județul Arad.

Împreună cu voluntari membri ai Camerei inaugurăm începând cu data de 17 februarie 2017 un proiect de consultanță gratuită adresată membrilor Camerei cât şi celor care fac primii paşi într-un proiect antreprenorial.

În cadrul sesiunilor de consultanță veți putea afla răspunsuri legate de care este cea mai avantajoasă formă de organizare a afacerii dumneavoastră, dacă sunt fonduri europene disponibile, ce avize și autorizații aveți nevoie pentru a porni și ce pași trebuie să faceți pentru a vă atinge obiectivul.

Prima sesiune de consultanță va avea loc vineri, 17 februarie 2017 între orele 17-20 la sediul Camerei de Comerț, Industrie şi Agricultură a județului Arad din str. Cloșca nr.5.

Persoanele interesate să beneficieze de aceste sesiuni de consultanță gratuită sunt rugate să transmită intenția lor de participare prin e-mail la adresa [email protected] sau să se programeze la nr. de telefon 0743171518.

Coordonator proiect: Radu Mătiuţ

Biroul de presă al CCIA Arad

 

Categorie: Știri
Etichete: antreprenori, camera de comert, CCIA Arad, consultanță, proiect
Distribuie:
Articolul anterior
Luna februarie îi este dedicată compozitorului Emil Monția. Complexul Muzeal Arad vă invită la expoziția pe care i-a dedicat-o
Articolul următor
Un arădean de o violență extremă și-a ucis tovarășul sub un pod din Paris și a fugit… acasă. A fost prins după doi ani de căutare [SINOPSISUL CRIMEI]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

politisti noi ipj arad

IPJ Arad „a-ntinerit” cu 11 colegi noi

Luni, 27 noiembrie, polițiștii arădeni le-au urat bun venit celor 11 noi colegi, absolvenți ai școlilor de poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și „Vasile Lascăr” din Câmpina. Cei 11 tineri polițiști…