„Camioanele tatuate” ale lui Ovidiu Orădan au făcut furori la Festivalul Truck Tuning Art 2023

camioane tunate
Distribuie:

„Festivalul Truck Tuning Art 2023 a adus o explozie de culoare și forță pe străzile din Alba Iulia” – sunt termenii în care este prezentat evenimentul de către  presa locală din județul vecin.


De vineri seara, când peste 200 de camioane tunate „au invadat cu veselie arterele principale ale orașului, călăuzindu-se către locul desfășurării evenimentului, Șanțurile Cetăii Alba Carolina” și până astăzi, când s-au acordat premiile cele mai frumoase, „monștrii tatuați” au garat în cetatea cea mai bine pusă la punct, din punct de vedere turistic, din România,

Programul, unul elitist dacă e să îl comparăm cu ce se vede pe la noi – click aici pentru detalii – a mulțumit toată lumea prezentă – iar marea atracție a participanților, implicit a presei centrale, a fost  „camionul care are în cabină un sicriu în loc de pat, Dracula, și care a făcut peste 500.000 de kilometri, în toată Europa” – după cum au remarcat, uluiți, colegii din Alba Iulia.

dracula scaled

Mai bine de 140 de camioane – transformate în opere de artă, după investiţii de zeci de mii de euro – şi-au făcut apariţia în Cetatea Alba Iulia.

Camioanele din imaginile de mai jos îi aparţin arădeanului Ovidiu Orădan, care a cheltuit pentru tunningul „monstrului” care a și câștigat competiția 60 de mii de euro. „Camionul este despre Vlad Țepeș din filmul Dracula. Am făcut o temă românească – pe oriunde mergem, să reprezentăm țara de unde suntem. Oriunde m-am dus în Europa – Germania, Austria, Franța, Belgia, Olanda, lumea îl poza” – a spus acesta pentru Alba24.ro.

 

Pe parcursul festivalului, participanții și vizitatorii au avut ocazia de a vota cel mai frumos camion tunat, premiind creativitatea și munca depusă pentru a da viață acestor imense bijuterii metalice, iar pentru voturile lor, publicul a avut  șansa de a câștiga sute de litri de combustibil și 1000 de lei pentru cel mai impresionant cadru fotografic surprins în timpul celor trei zile de desfășurare a evenimentului.

Unul dintre camioanele de la Sull Trans a câștigat marele premiu decernat în această după amiază:

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: alba iulia, Festivalul Truck Tuning Art 2023, Ovidiu Orădan, Sull Trans
Distribuie:
Articolul anterior
Trend-uri pentru sezonul toamnă/iarnă 2023
Articolul următor
Patru persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier la Chișineu-Criș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie