„Când în orașul tău există o echipă de fotbal care înseamnă mai mult decât un joc, îi sărbătorești aniversarea într-un mod pe măsură”

Distribuie:
O istorie de 78 de ani, prezentată într-o expoziție de excepție.
Luni, marți și miercuri, ne vedem cu toții la Sala Clio, unde prietenii noștri de la Din pură pasiune, UTA în culori și RA au pregătit mai multe surprize pentru toți utiștii.
De la imagini strânse vreme de aproape opt decenii, la obiecte personale ale foștilor jucători, la medalii și cupe ale campionilor, la materiale ale peluzei, la tablouri pictate sau imagini colorate, vă așteptăm să sărbătorim împreună ceea ce înseamnă UTA pentru Arad.
Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici: https://fb.me/e/Fnx0yK6K
***
Când în orașul tău există o echipă de fotbal care înseamnă mai mult decât un joc, îi sărbătorești aniversarea într-un mod pe măsură
În data de 24 aprilie, dăm startul unei expoziții de suflet care adună tot ce înseamnă spiritul utist al acestui oraș. Vă invităm cu drag, cu mic, cu mare să treceți pragul sălii Clio de pe strada Horia, și să pătrundeți în povestea de iubire pe care acest club o scrie de 78 de ani încoace.
De la imagini strânse vreme de aproape opt decenii, la obiecte personale ale foștilor jucători, la medalii și cupe ale campionilor, la materiale ale peluzei, la tablouri pictate sau imagini colorate, vă poftim să sărbătorim împreună ceea ce înseamnă UTA pentru Arad.
Vernisajul expoziției va avea loc la ora 18:00.
Vă așteptăm cu drag!
Categorie: Știri
Etichete: Din pură pasiune, Expoziție UTA, RA, UTA, UTA în culori
Distribuie:
Articolul anterior
Un AUTOTREN cu doi bulgari la bord s-a răsturnat pe A1, lângă Șagu. Ambii au ajuns la spital
Articolul următor
Proiectul „VIP – PLUS „Voluntariat – Inițiative – Profesionalism pentru calitate în serviciile de zi destinate copiilor din comunitățile vulnerabile”, derulat la nivel național în parteneriat de DGASPC Arad, iar la nivel județean cu 3 centre de zi pentru copiii defavorizați, a ajuns la final

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie