Când nu ești de „partea care trebuie”, poți să tot ceri!… Dan Pocrişer, primar Pâncota: „Avem proiecte importante, care necesită cofinanţări din bugetul judeţului”

343878e9 5fe7 43b0 b898 732a6c51a696
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Dan Pocrişer, primarul oraşului Pâncota, a transmis Consiliului Judeţean Arad lista proiectelor pentru care administraţia locală are nevoie de cofinanţare. Sunt mai multe proiecte care vizează amenajarea unor parcări, piste de biciclete sau întreţinerea şanţurilor.

„Am transmis către Consiliul Judeţean Arad lista cu proiectele pentru care este necesară cofinanţarea din bugetul judeţului. Avem multe proiecte pe care dorim să le punem în practică şi sper ca administraţia judeţeană să vină şi în sprijinul comunităţii din oraşul Pâncota. Proiectele pentru care am solicitat cofinanţare sunt reabilitarea unor străzi în Pâncota şi Măderat, modernizarea pieţei agroalimentare, amenajarea unor parcări, amenajarea unor piste de biciclete, reabilitarea Casei de Cultură şi reparaţii şi întreţinere la şanţuri.

Aceste proiecte au o valoare totală de peste 16 milioane de lei, iar suma pe care am solicitat-o CJA este de aproximativ 3,5 milioane de lei. Ne dorim ca proiectele noastre să fie sprijinite din bugetul judeţului, aşa cum ar fi normal. Guvernul PSD-ALDE a alocat oraşului Pâncota, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), bani pentru ridicarea grădiniţei, însă avem nevoie de susţinere şi din partea CJA. Îmi doresc ca această instituţie să nu aloce bani din bugetul judeţului în funcţie de coloratura politică a primarilor, ci să ţină cont de nevoile comunităţilor locale”, a afirmat Dan Pocrişer, primarul oraşului Pâncota.

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Știri
Etichete: CJA, Dan Pocrişer, fonduri, Pancota, primar pancota, PSD
Distribuie:
Articolul anterior
S-a stins unul dintre cei mai iubiți români. Istoricul Neagu Djuvara a încetat din viață la vârsta de 101 ani
Articolul următor
Consilierii județeni dau vina unii pe alții pentru milioanele pierdute de administrația incompetentă. A venit rândul lui Cristi Feieș (PNL) să „sară” la Marius Sulincean (PSD)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie