Cât costă? Cam cât PIB-ul României! Trump’s House vs. White House – un video senzațional care compară rezidența cu reședința președintelui SUA

trump house
Distribuie:

Life Facts un canal de YouTube de succes pentru filmele sale „inside luxury house & stuff” – a publicat ieri o comparație video care e de presupus ușor că va deveni virală.
În galeria foto însoțită de o muzică bine aleasă sunt prezentate mai întâi Casa Albă, apoi reședința de bază a familiei Trump.
„Donald Trump’s House – 725 Fifth Avenue” un este celebru și gigantic bloc de 68 etaje. „Turnul Trump” găzduiește nu numai birourile sale de afaceri, ci și propria locuința privată a președintelui ales al SUA,  de la etajul  66, unde isi petrece cea mai mare parte din timp. Casa are basoreliefuri  din aur și diamante incrustate în ușa de la intrare și interioare placate cu cu aur de 24 de carate, inclusiv vaze, lămpi și platouri, tavane cu picturi tematice grecești și pereți de marmură – este descrierea celor de la Life Facts. 

Admirați casa lui Trump în toată splendoarea ei.

 

Categorie: Externe
Etichete: casa alba, casa lui trump, donald trump house, feng shui, white house
Distribuie:
Articolul anterior
Spectacolul regizoarei arădene Carmen Lidia Vidu se joacă la New York. Vezi mesajul emoționant pe care l-a transmis celor de acasă
Articolul următor
De ce e haos în trafic?

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie