Ce face Falcă la „Brucsles”? Se bate cu Cioloș și Sylvie Goulard – fost ministrul al Apărării în Franța!

falcă gheorghe
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Gheorghe Falcă: „Cioloș, la fel ca PSD , susține un candidat incompatibil cu cerințele Comisiei Europene”

„Am ajuns la concluzia că nu doar PSD susține un candidat dubios care accede pentru funcția de comisar european, ci chiar și USR-PLUS prin domnul Cioloș și domnul Botoș care sunt susținători al doamnei Sylvie Goulard, fost ministrul al Apărării în Franța și o apropiată a președintelui Macron.

Doamna Goulard este suspectată de o  colaborare dubioasă cu think tank-ul Berggruen Institute, de la care a primit câte 10.000 de euro lunar în doi ani consecutivi. Candidatura sa este privită cu scepticism de către grupul PPE, care crede că aceasta va afecta proiectele importante ale UE prin prisma scandalurilor în care este implicată.

De asemenea protejata lui Macron și a lui Cioloș a fost anchetată într-un dosar privind angajările fictive pe care le-a făcut în cadrul cabinetului său de eurodeputat, poziție pe care a ocupat-o în mandatul european trecut.

Această suspiciune privind lipsa de integrtate a candidatului Franței împreună cu respingerile candidaților României și Ungariei, poate redeschide alocarea portofoliilor în Comisia Ursulei von der Leyen. Există și posibilitatea ca respingerea doamnei Goulard să însemne o înfrângere pentru președintele Franței, care până acum a fost cel care a dictat modul cum s-au distribuit funcțiile la nivelul de top al instituțiilor UE”  a declarat Gheorghe Falcă, europarlamentar PNL

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Categorie: Politice
Etichete: europarlamentar PNL, Gheorghe Falca, Sylvie Goulard
Distribuie:
Articolul anterior
Exponatul lunii octombrie la Muzeu: TRUSA DE PISTOALE DE DUEL a generalului Damjanich JÁNOS – clasat în categoria juridică TEZAUR
Articolul următor
Bacoviană de Arad… Cadavrul unei femei de 60 de ani, înecate în Mureș, a fost găsit sub pasarelă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie