Cele 6 reguli de urmat atunci când ești în căutarea unor ferestre pentru casa sau afacerea ta

ferestre7_glasspandoor
Distribuie:
Fie că este vorba de industria HoReCa, imobiliare sau chiar pentru confortul propriei case, atunci când ești în căutarea unor ferestre durabile, care să iți îndeplinească așteptările funcționale și estetice va trebui să ai în vedere câteva aspecte:
Tipul de fereastră
Va trebui să alegi tipul de fereastră în funcție de imobil și de designul acestuia. Din această categorie fac parte ferestrele pivotante ce asigură o ventilație maximă a încăperii, dar oferă și un stil aparte, fiind perfecte pentru hoteluri sau imobile ce doresc să impresioneze printr-un stil atipic, modern.
Pentru acoperirea unor spații ample sau a unui întreg perete este recomandată utilizarea unor ferestre glisante ce vor oferi o panoramă superbă; iar ferestrele casetate sau fixe au un design atemporal fiind ideale pentru orice domeniu de activitate.
fereastra1 glasspandoor
Nivelul de izolare fonică 
Dacă ai nevoie de o detașare completă a imobilelor față de zgomotele exterioare sau locația case sau a restaurantului este una centrală, în apropierea arterelor principale de acces, iți recomandăm ferestrele cu profile de 6 camere pentru a estompa pe deplin zgomotul exterior, astfel încât clienții sau proprietarii să se bucure din plin de activitățile desfășurate.
fereastra2 glasspandoor
Coeficientul de conductivitate termică
Atunci când amintim termenul de termoizolare, acesta presupune un coeficient termic cât mai mic, invers proporțional cu grosimea materialului, pentru a asigura o izolație bună. Astfel spus, ai nevoie de un produs termoizolant cu o grosime destul de mare, dar cu un coeficient de conductivitate termică foarte mic. Totodată, pentru a diminua transferul termic dintre exterior și interiorul imobilului, iți sugerăm să te orientezi către pachet de sticlă cu un coeficient de transfer termic redus, utilizat, de obicei, în cadrul profilelor din PVC.
fereastra3 glasspandoor
Tâmplărie din aluminiu sau PVC?
Profilele de aluminiu reprezintă o alegere bună, însă va trebui să ai în vedere zona de amplasare a acestora, existând profile diferite pentru interior și exterior. Totodată, dispun de o gamă largă de produse ce poate fi personalizată în funcție de orice solicitare.
În schimb, profilele din PVC asigură calitate și durabilitate, beneficiind de o durată de viață de până la 50 de ani. De asemenea, sunt etanșe și impermeabile, putând fi personalizate în nuanțele dorite. Pentru a surprinde noblețea unei imitații de lemn sau eleganța unei culori metalice precum gri antracit, profilele din PVC sunt supuse unui proces tehnologic denumit simplu „înfoliere”.
ferestre4 glasspandoor
Culoarea
În funcție de sistemul ferestrei și tâmplăria folosită, poți alege dintr-o gamă variată de culori și modele pentru a se integra perfect în designul afacerii tale. Poți opta pentru albul perlat, negrul minimalist sau chiar nuanța lemnului sau poți îndrăzni să alegi o paletă de culori mult mai provocatoare.
ferestre5 glasspandoor
Achiziția
Dacă ai urmat deja pașii de mai sus, ultimul de luat în considerare este cumpărarea ferestrelor mult dorite.
Îți recomandăm să le achiziționezi doar de la producători autorizați, care îți pot garanta calitatea produselor prin prezentarea testelor realizate în propriul laborator. De asemenea, în acest caz, ferestrele vor fi însoțite de un certificat de garanție care iți va facilita schimbul gratuit al acestora, dacă pe parcurs, vor fi descoperite anumite aspecte neconforme.
ferestre6 glasspandoor
Asigurând clienților business cele mai calitative produse
și cu o experiență cu istoric în domeniu, iți punem la dispoziție o gamă largă de sisteme și profile pentru uși și ferestre care să se plieze pe cerințele tale.
În plus, profilele realizate de partenerii noștri de la Klass Coating System înglobează materii prime prietenoase cu mediul înconjurător, sunt concepute pentru a avea un design modern și au fost supuse tuturor testelor de performanță existente la ora actuală, trecându-le pe toate cu brio.
Ne poți contacta oricând la numărul de telefon 0374 493 030 sau accesa secțiunea noastră de business: www.GLASSPANDOOR.ro
De asemenea te așteptăm în magazinele noastre. Click aici pentru a vedea lista magazinelor.
Categorie: Advertorial
Etichete: ferestre durabile, Glasspandoor, HoReCa, Tâmplărie din aluminiu sau PVC
Distribuie:
Articolul anterior
Ministrul agriculturii, Petre Daea, a făcut o vizită-fulger la Arad pentru a discuta direct cu fermierii despre efectele secetei
Articolul următor
DSP Arad: În săptămâna 11-15 iulie au fost efectuate 27 de controale, inclusiv în unități sanitare. Au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, din care 4 avertismente și 5 amenzi în cuantum de 20.000 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie