Cele două blocuri de pe „Tarafului” sunt aproape gata și arată bine-n poze… dar tot n-ai vrea să stai acolo!

tarafului1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Blocurile de pe Tarafului, finalizate mai devreme decât se stabilise iniţial

Viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ a verificat stadiul lucrărilor la cele două blocuri ridicate pe strada Tarafului. Pentru a soluţiona cel puţin o parte din solicitările pentru locuinţe sociale, administraţia locală a început în toamna anului 2017 construcţia a două imobile cu două etaje, pe fostul amplasament al Pieţei Sânnicolau Mic (obor de animale).

Fiecare bloc va avea câte 32 apartamente (20 apartamente cu o cameră şi 12 apartamente cu 2 camere) prevăzute cu baie proprie şi bucătărie/chicinetă.

Blocurile vor fi racordate la toate utilităţile necesare, inclusiv gaz metan, fiind dotate cu Centrale termice proprii la parter.

În jurul blocurilor se va amenaja o reţea de circulaţie carosabilă, platforme de parcare, spaţii verzi cu plantaţii de arbori şi arbuşti de tip parc cu bănci de odihnă.

„Am verificat la faţa locului stadiul lucrărilor, iar perspectivele sunt optimiste în sensul că cele două blocuri sociale vor fi finalizate în prima jumătate a anului şi nu în toamnă, aşa cum era programat. Suntem datori să fim apropiaţi de toţi concetăţenii noştri, mai ales de cei care trec prin momente mai dificile”, a declarat viceprimarul Călin Bibarţ.

Investiţia muncipalităţii se ridică la 7 milioane de lei.

Categorie: Știri
Etichete: blocuri tarafului, Calin Bibart, stiri arad, viceprimarul Aradului
Distribuie:
Articolul anterior
Domnul Bovary
Articolul următor
[ACTUALIZARE 3] PREFECTURA ARAD atacă cu CALE EXTRAORDINARĂ „definitiva de la Olt” care atribuie Moșia de la NADĂȘ familiei Colțeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

greva invatamant

[ACTUALIZARE 2] A treia zi de GREVĂ GENERALĂ în educație. Incapabil să gestioneze eficient această criză majoră, premierul Ciucă încearcă să convingă părinții și elevii să susțină așa-zisele demersuri ale Guvernului în detrimentul cadrelor didactice

[ACTUALIZARE 2] Este a treia zi de grevă generală în educație. Negocierile între reprezentanții sindicatelor din învățământ și decidenții guvernamentali și chiar politic s-au transformat în lupte „care pe care”.…