Centrul Regional de Excelență în Box și-a deschis filială în Arad

basti box
Distribuie:
Centrul Regional de Excelență în Box și-a deschis filială în Arad

În orașul nostru a fost înființat un nou club de box. Este vorba despre o filială a Centrului de Excelență Regional în Box cu sediul la Salonta, coordonat de antrenorul Sebastian Silaghi. Astfel, în orașul nostru tinerii vor putea să facă performanță la Basti Box Arad, antrenamentele derulându-se în cadrul Liceului Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului, unde se derulează de ani buni diverse proiecte axate pe box.

Sebastian Silaghi:

„Obiectivul proiectului este acela de a acorda o șansă fiecărui copil care dorește să facă performanță. La Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului se făceau oricum antrenamente de box, coordonate de profesorul și antrenorul de box Gabriel Sala, însă până la colaborarea cu noi, aceștia nu puteau boxa la competiții naționale sau internaționale oficiale, ci doar în cadrul sparingurilor sau a unor întreceri neoficiale.
Consider că integrarea tinerilor prin sport este una dintre cele mai eficiente metode de a ghida un tânăr care provine dintr-un mediu dificil, iar pentru copiii din medii stabile economic, social și familial este o metodă eficientă de a-i ține departe de calculator.
De asemenea, un alt avantaj al practicanților de box , indiferent de mediul social din care provine, este că stau departe de tentațiile străzii. În ceea ce privește sportivii de la filiala noastră din Arad se remarcă Sebastian Sziladi, câștigător după circa un an de box a Centurii Transilvaniei, competiție derulată la Cluj-Napoca, dar și Dănuț Mititelu, Marian Onuță sau Daniela Gabor, cu toții participanții la Cupe ale României, Campionatele naționale și Turnee de Box internaționale. De remarcat faptul că acești sportivi arădeni sunt legitimați la noi de circa trei luni.
Centrul de Excelență are mai multe filiale și în județul Bihor, coordonate de un număr de șase antrenori.  Personal, sper ca în curând Aradul să aibă un nou campion la box, pregătit la filiala arădeană a Centrului de Excelență.”
ne-a declarat Sebastian Silaghi.

Viceprimarul Aradului, Ilie Cheșa:

Categorie: Sport
Etichete: BASTI BOX, Basti Box Arad, Centrul Regional de Excelență în Box, gabriel sala, Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului
Distribuie:
Articolul anterior
Succese, și la final de sezon, ale înotătorilor masters arădeni
Articolul următor
Vom avea 4 centre de colectare voluntară a deșeurilor solide în municipiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie