CIA face angajări în România

cia
Distribuie:
Agenția Centrală de Informații (CIA) face angajări și sunt recrutate inclusiv persoane din România. Pentru a se angaja, o persoană nu are nevoie de viză, iar lista cu locuri de muncă cuprinde 160 de posturi.

Agenția Centrală de Informații este un serviciu secret extern al Statelor Unite ale Americii, iar în toți aceștia ani, agenția a strâns cei mai buni angajați din lume. Pe lista locurilor de muncă, CIA anunță că are nevoie de contabili sau persoane care să se ocupe de lucruri administrative.

CIA a anunțat că are nevoie de personal din orice colț al lumii, inclusiv din România

CIA a anunțat că pentru  posturile pe care le au disponibile oricine poate aplica, din orice colț al lumii. Pe lista locurilor de muncă disponibile ale CIA sunt pentru contabili sau persoane care să se ocupe de treburile administrative.

Pe site se mai specifică, de asemenea, că nu este necesară viza, dacă ești acceptat la interviu, agenţia se vor ocupa de asta.

În total sunt disponibile 160 de posturi, pentru care oricine poate aplica. Un post de analist, de exemplu, este plătit cu până la 170.000 de dolari pe an.

Agenția Centrală de Informații (Central Intelligence Agency) este un serviciu secret al Statelor Unite ale Americii, înființat în anul 1947.

Pe lângă activitățile de spionaj, de strângere şi de analiză a informațiilor despre guverne străine şi persoane, cu scopul de a le pune la dispoziția instituțiilor Statului american şi statelor partenere, CIA întreprinde şi acțiuni sub acoperire „Covert Operations“ în străinătate.

Sursa: Evz.ro

 

Categorie: Știri
Etichete: angajări CIA, Central Intelligence Agency (CIA)
Distribuie:
Articolul anterior
Primarul-wannabe stă pe scaun și cugetă. Așa „accelerează” el reformele…
Articolul următor
A fost plin pe drumurile publice, în week-end, de șoferi băuți, fără drept de a conduce și cu acte expirate sau „combinații de variante”. Toți sunt cercetați penal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

ferma

Un tractor a luat foc la o fermă din Turnu

Astăzi, în jurul orei 14:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj agricol, la o fermă din localitatea Turnu. La locul…
ceitrei moise nicoara pr

Rock la „Moise” în pauza mare

Azi, la Colegiul Național „Moise Nicoară”, pauza mare a fost o surpriză plăcută. Pe holul festiv al liceului, trupa CEITREI a cântat un rock de cea mai bună calitate și…
72b2f818 0aae 46f7 8bb6 c9be6b036ea6

Arădenii de la LUPUS DACUS cântă la ATENEUL ROMÂN

  Ivită din „debandada minunată a rockului”, trecând prin conservatoarele obligatorii ale clasicismului cu aplicare pe muzica medievală, formația de muzică veche (actualmente, conform autoprezentării) LUPUS DACUS a ajuns la…