Cionca l-a invitat pe Ciucă să-și facă poze pe centură #împreună

cionca
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Iustin Cionca: „L-am invitat pe prim-ministru la semnarea contractului de construire a ultimei părţi din centura Aradului”

Consiliul Judeţean Arad anunţă faptul că, în urma procedurii de licitaţie, a fost stabilit constructorul care va realiza proiectul tehnic şi execuţia centurii de sud-est a municipiului Arad! Este vorba despre ultima porţiune din inelul de centură al municipiului, pentru care Consiliul Judeţean Arad a depus un proiect de finanţare la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, proiect care a fost acceptat.

Constructorul care a câştigat licitaţia este compania SC PORR Construct SRL. Semnarea contractului într-un cadru oficial va avea loc vineri, 21 octombrie, la Consiliul Judeţean Arad. Având în vedere caracterul istoric al acestei lucrări, atât în ce priveşte valoarea cât şi în ce priveşte utilitatea sa, la semnare a fost invitat şi prim-ministrul României, dl. Nicolae Ciucă.

„În acest moment, purtăm discuţii cu compania PORR privind clauzele de confidenţialitate ale contractului, în ce priveşte valoarea acestuia. Din punctul meu de vedere suma nu trebuie să fie secretă, o vom aduce la cunoştinţa opiniei publice în momentul în care avem şi acceptul partenerilor noştri de la PORR, iar eu sper să putem face acest lucru chiar în cadrul conferinţei de presă de la semnarea contractului”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.

Termenul pentru realizarea proiectului tehnic este de şase luni, lucrările putând începe în primăvara anului viitor. 

Lungimea tronsonului  este de 11 km, va cuprinde un pod nou peste Mureş, la Fântânele, cu o lungime de 1115 metri, şi un pasaj peste calea ferată, la Vladimirescu, în lungime de 147 metri.

Biroul de presă al Consiliului Județean Arad

Categorie: Politice
Etichete: Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, compania PORR, fantanele, Iustin Cionca, Nicolae Ciucă, pod nou peste Mureş, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, prim-ministrul României, SC PORR Construct SRL, vladimirescu
Distribuie:
Articolul anterior
„Alumni U.V.V.G. Arad” prezintă absolvenți ai universității: PAULA BARATA, medic pneumolog
Articolul următor
Cui îi e frică de Alin Văcean?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

benidorm large

AUTOFILANTROPIE sau ce?… Familia Noghiu sărbătorește numirea „părintelui arhidiacon Bogdan Noghiu în funcția de consilier în cadrul sectorului social–filantropic” la Benidorm – stațiunea preferată a arădenilor care spală bani în Marea Mediterană

Asta social-filantropie, nu ca amărâții ăia care predică fraierilor că ortodoxia se face în smerenie, cu umilință și sacrificiu de sine, rugându-te pentru aproapele tău și trăind în modestie! Ca…