CLM a votat: vor fi alocați 5 milioane de lei pentru „Municipal” și 840.000 pentru o toaletă și o fântână în Parcul „Sfânta Maria” din Micălaca

clm arad 2 1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Prima şedinţă extraordinară din 2018

Consilierii locali municipali s-au reunit marţi, 9 ianuarie, în prima şedinţă CLM din acest an, o extraordinară cu 17 puncte pe ordinea de zi. De departe cele mai importante proiecte au fost cele care au vizat investiţiile municipalităţii în sistemul de sănătate.

„Pentru acoperişul fostului Spital Municipal din Piaţa Mihai Viteazul sunt alocaţi peste 760.000 de lei, pentru Blocul operator de la Urologie, peste 2.700.000 lei, pentru Secţia de ORL şi Oftalmologie, corpul vechi peste 1.600.000 lei. Toţi sunt bani pe care-i dăm din bugetul arădenilor, pentru sănătatea arădenilor”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

Tot în cadrul şedinţei extraordinare de azi, consilierii locali municipali şi-au exprimat votul vizavi de proiectul de hotărâre privind aprobarea pierderilor induse de prestarea serviciului public de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice pentru populaţie şi cel referitor la acoperirea acestor pierderi. Peste 6 milioane de lei din bugetul local vor fi folosiţi în scop.

Printre proiectele supuse la vot în prima şedinţă din acest an s-a numărat şi cel privind „Amenajare grup sanitar şi reabilitare fântână din Parcul Sfânta Maria din Municipiul Arad”, o investiţie mult aşteptată în special de arădenii care locuiesc în apropierea fostului Parc „23 august”.  Investiţia în valoare de 838.072,39 lei cu TVA „aduce un plus de confort celor care doresc să-şi petreacă timpul liber în parc,…se vor putea asigura dotările strict necesare, alături de repunerea în valoare a fântânii existente, care va încânta privirile trecătorilor sau ale celor ce se vor opri în parc” –se arată în expunerea de motive care însoţeşte proiectul de hotărâre aprobat de consilierii locali municipali.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Categorie: Știri
Etichete: CLM, consilieri locali, fonduri, micalaca, parul sfanta maria, spitalul miunicipal arad, vot
Distribuie:
Articolul anterior
Florin Tripa : „Primăriile pot accesa fonduri europene pentru modernizarea iluminatului public“
Articolul următor
Educaţia copiilor din şcolile defavorizate va fi susținută financiar de către C.J. Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie